23948sdkhjf

Kom på forkant med fremtiden på AUTOMATIK

| Medlemsnyhed | Indrykket af Automatik

Automatik-messen melder klar med et spændende konferenceprogram, når messen åbner i Brøndby Hallen 13.-15. september. De besøgende kan se frem til at hente ny viden indenfor blandt andet AI, robotter og maskinsikkerhed.

Når AUTOMATIK åbner dørene 13.-15. september, er der masser af ny viden og inspiration på programmet. Her samles en lang række af branchens førende virksomheder for at præsentere deres nyeste produkter og løsninger inden for Motion & Drives, Robotteknologi, Industriel Automatisering, Procesautomatisering, Industriel IT, Transmissionsteknik, samt Hydraulik og Pneumatik. Messen suppleres af et højaktuelt konferenceprogram, hvor emnerne spænder bredt fra kunstig intelligens til Industrialisering af affaldssortering.

Allerede på messens første dag kan de besøgende lade sig inspirere af spændende automationsprojekter fra industrien, når de tre nominerede til DIRA Automatiseringsprisen, Hounö, Palsgaard Spær og S.E.W. North Filtration, giver et indblik i deres automationsprojekter og besvarer spørgsmål. Her kan de besøgende blive klogere på, hvordan Hounö har automatiseret afrensning af rustfrie svejsninger, hvordan Palsgaard Spær har erstattet manuelle processer med et automationsanlæg og hvordan S.E.W. North Filtration har implementeret et fleksibelt robotanlæg, der kan samle luftfiltre med høje kvalitetskrav.

Blandt messens øvrige konferencer kan de besøgende se frem til at blive opdateret på, hvordan kunstig intelligens kan skabe konkret værdi for danske SMV’er, og hvordan man med fordel kan bruge data som “træning” af maskiner. Samme dag kan de besøgende få et indblik i industrialisering af affaldssortering, når Annette Hou Adrian, ansvarlig for affaldssortering i Kbh. Kommune, giver et indblik i, hvilke udfordringer landets største kommune står over for i arbejdet med at effektivisere sortering af affald. Anette Hou Adrian suppleres af Line Geest Jakobsen, Projektleder fra COWI og ekspert i affaldsgenanvendelse. Under konferencen vil de to oplægsholdere belyse en række muligheder i forhold til at øge genanvendelsen af affald med særlig fokus på plastproblematikken. 


Formålet med Automatiks konferenceprogram er at bringe teorien ned på produktionsgulvet, så de besøgende kan få konkrete input til, hvordan processer i industrien kan automatiseres. Konferencerne er forholdsvis korte, så de besøgende også har mulighed for at dykke ned i udstillernes innovative produkter og løsninger. 

Læs mere om, hvad du kan opleve på AUTOMATIK her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Automatik

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
Automatik

Send til en kollega

0.064