23948sdkhjf

ATEX punktudsugning hos nkt Cables

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Procesventilation ApS

Nkt Cables har investeret i ny ATEX udrustet punktudsugning.

Øget produktivitet stiller øgede krav til produktionsudstyr. Derfor skal den eksisterende punktudsugning udskiftes til fordel for en ny og bedre. Punktudsugningen skal sikre både medarbejdernes arbejdsmiljø og produktionskvaliteten. Da et af de mange produkter, som benyttes i produktionen, er potentielt eksplosivt, skal løsningen sikres iht. ATEX-direktivet. Da mængden af udsuget materiale er stor, ønsker Nkt Cables at det udsugede materiale forudskilles og opsamles i en bigbag. 

Løsningen består af et fælles potentialudlignet rørsystem i Ø76 mm. På rørsystemet er der monteret 2 stk. punktudsugningsudtag med manuelle skydespjæld til finjustering af den udsugede luftmængde. Rørsystemet er ført til løsningens centralenhed DC 11-module EX. Centralenheden består af et forstærket filter med automatisk trykluftrensefunktion og FIKE-trykaflastning (eksplosionslem), turbopumpe med justerbar vakuum-ventil indbygget i lyddæmpet kabinet, samt automatik-tavle med programmerbar PLC til styring af alle løsningens funktioner. 

Trykaflastningen og afkast er ført ud af bygningen. Anlægget starter og stopper automatisk via signal fra kabelmaskinens styring. Da løsningen er en punktudsugningsløsning er der monteret en kontrolanordning til overvågning af den udsugede luftmængde.

Se hele referencen på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Procesventilation ApS

Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Danmark
Dansk Procesventilation ApS

Billeder & videoer

Dustcontrol, Procesudsugning, Højvakuum, CentralstøvsugerDustcontrol, Procesudsugning, Højvakuum, CentralstøvsugerDustcontrol, Procesudsugning, Højvakuum, CentralstøvsugerDustcontrol, Procesudsugning, Højvakuum, CentralstøvsugerDustcontrol, Procesudsugning, Højvakuum, CentralstøvsugerDustcontrol, Procesudsugning, Højvakuum, Centralstøvsuger

Send til en kollega

0.093