23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ATEX punktudsugning hos nkt Cables

Nkt Cables har investeret i ny ATEX udrustet punktudsugning.

Øget produktivitet stiller øgede krav til produktionsudstyr. Derfor skal den eksisterende punktudsugning udskiftes til fordel for en ny og bedre. Punktudsugningen skal sikre både medarbejdernes arbejdsmiljø og produktionskvaliteten. Da et af de mange produkter, som benyttes i produktionen, er potentielt eksplosivt, skal løsningen sikres iht. ATEX-direktivet. Da mængden af udsuget materiale er stor, ønsker Nkt Cables at det udsugede materiale forudskilles og opsamles i en bigbag. 

Løsningen består af et fælles potentialudlignet rørsystem i Ø76 mm. På rørsystemet er der monteret 2 stk. punktudsugningsudtag med manuelle skydespjæld til finjustering af den udsugede luftmængde. Rørsystemet er ført til løsningens centralenhed DC 11-module EX. Centralenheden består af et forstærket filter med automatisk trykluftrensefunktion og FIKE-trykaflastning (eksplosionslem), turbopumpe med justerbar vakuum-ventil indbygget i lyddæmpet kabinet, samt automatik-tavle med programmerbar PLC til styring af alle løsningens funktioner. 

Trykaflastningen og afkast er ført ud af bygningen. Anlægget starter og stopper automatisk via signal fra kabelmaskinens styring. Da løsningen er en punktudsugningsløsning er der monteret en kontrolanordning til overvågning af den udsugede luftmængde.

Se hele referencen på vores hjemmeside.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063