23948sdkhjf

Plantebaserede fødevarer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut

Dagsordenen er sat. Plantebaserede fødevarer er fremtiden, hvis vi skal omlægge vores fødevaresystem til en mere bæredygtig løsning. Sektoren vækster hurtigt, men med nye innovative produkter kommer nye problemer.

På Teknologisk Institut kan du få adgang til den nyeste viden og analyser, der vedrører plantebaserede fødevarer. Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Produktudvikling af nye fødevarer, hvad end produktet skal efterligne et animalsk produkt eller udgør en helt ny produktkategori.
  • Teknologisk Institut har erfaring fra den konventionelle kødindustri, hvor mange teknologier kan anvendes på det plantebaserede område og til hybridprodukter.
  • Ekstrudering og teksturering er en af de førende teknologier til kødalternativer. Til dette har Teknologisk Institut et pilotanlæg, samt førende eksperter på området.
  • Med nye alternative ingredienser, skal fødevaresikkerheden være i orden. På Teknologisk Institut sidder et hold af eksperter klar til at hjælpe dig med risikofaktorerne i plantebaserede fødevarer.
  • Forbrugertest hvor produkter testes op mod konkurrentprodukter eller udvælgelse og justering af plantebaserede prototyper .

Kommentarer

ULLA ELISABETH JESEN
Hej
Spændende - hvor kan man være med?


Med venlig hilsen
Ulla Elisabeth

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut

Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark
Teknologisk Institut

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079