23948sdkhjf

Inkluderende praktikforløb i et unikt fællesskab

| Medlemsnyhed | Indrykket af Procudan A/S

Nanna Damsgaard Westergaard afsluttede i april 2022 sit halve års praktikforløb hos Procudan, og kan nu kalde sig handelsøkonom med speciale i salg.

I efteråret 2021 startede Nanna Damsgaard Westergaard i et praktikforløb i Supply Service, hvor hun primært beskæftigede sig med kontraktopfølgninger og dialog med kunderne. Et forløb som har øget selvtilliden og ikke mindst givet en masse ny viden og arbejdserfaring.

Procudans værdier realiseres i hverdagen

Proaktivitet, fællesskab, effektivitet og trivsel har Nanna om nogen oplevet i sit praktikforløb i Supply Service, hvilket netop er tilsvarende de værdier, som Procudan efterlever hver eneste dag.

Procudan tager ansvar for uddannelse af unge og ansvar for den enkelte medarbejders trivsel.

- Når alt kommer til alt, er det i høj grad også kulturen hos Procudan, der har medvirket til et fantastisk praktikforløb, i form af, at mine kollegaer har været enormt gode til at lære fra sig samt at inkludere mig i mange forskellige typer opgaver samt sociale arrangementer, siger Nanna Damsgaard Westergaard

Læs mere om Procudans CSR-initiativer her.

Er du nysgerrig på fortsættelsen?

Er du nysgerrig på hvordan Nanna klarede sig efter praktikforløbet til den afsluttende eksamen, kan du læse hele historien her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Procudan A/S

Bronzevej 1
6000 Kolding
Danmark
Procudan A/S

Send til en kollega

0.094