23948sdkhjf

Lærlinge giver deres bud på løsninger i udviklingslande

| Medlemsnyhed | Indrykket af ELCON A/S

ELCONs lærlinge er i denne uge afsted på ELCON Modul på Aarhus Tech. Her mødes de til en uge med undervisning, projektarbejde og fællesskab på skemaet.

Denne uges tema er Verdensmålene, og lærlingene bliver undervist i og giver deres bud på el-tekniske løsninger i udviklingslande. Derudover får de også indblik i bygningsautomatik, forsyning og automation i ELCON.

Jesper Knudsen, administrerende direktør i ELCON, har i denne uge også været forbi lærlingene og givet et indblik i ELCON og fortalt om sin vej fra lærling til administrerende direktør. Han fortæller om ELCON Modul:

- ELCON Modul er en vigtig del af vores lærlingeprogram. Her investerer vi i at samle lærlingene på tværs af landet og giver dem ekstra undervisning i områder, som vi vurderer, er vigtige for lærlingenes fremtid, herunder grønne og bæredygtige løsninger. Vi giver dem også indblik i forskellige grene af el-faget. Vi har rigtig mange lærlinge, de er ambitiøse, dygtige og uundværlige for vores virksomhed og for samfundet.

Læs mere om ELCONs lærlingeprogram her: https://bit.ly/3QBzCd6

#elcon #elconlærling #Verdensmål #udvikling #Aarhustech

Medlemsnyhed

Indrykket af
ELCON A/S

Edwin Rahrs Vej 73
8220 Brabrand
Danmark
ELCON A/S

Send til en kollega

0.078