23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå strømstop med JCB generator

Uanset om du skal bruge en generator til kontinuerligt forbrug eller til nødstrøm, så har Granzow den rette generator til dit behov

QS-serien: hvad kan den?
 
JCB's QS-serie er en serie, med performance og innovation i højsæde, der kommer i 20-220 kVA. Det betyder, at du kan forvente overlegen ydelse, lavt brændstofforbrug, øget effektivitet og lavt støjniveau. På verdensplan har JCB solgt mere end 200.000 enheder fra QS-serien; et vidne om, at JCB leverer generatorer i absolut topklasse. Mecc Alte-alternatorer er blandt de mest effektivepå markedet, og alle generatorer i QS-serien er udstyret med dem som standard.
Generatoren kommer med JCB's intelligente software, LiveLink, som du kan læse mere om her.

Vil du vide mere om QS-serien? Så klik her 

Bygget til at modstå ekstreme forhold
Det tretrins brændstoffilter og valgfri selvrensningluftfilter beskytter motoren mod for tidligt slid - selv i de hårdeste miljøer. Hele serien er udviklet og testet til at kunne fungere selv i temperaturer over 50 grader

Kontakt os i Granzow, hvis du vil vide mere om trykluft og kompressorer.
Vores specialiserede medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål - eller tage imod din henvendelse, hvis du allerede ved præcist, hvad du skal bruge.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web:  www.granzow.dk
Du kan også udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden og så ringer den helt rigtige ekspert dig op.

Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047