23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Labels der stjæler opmærksomheden

Skiller dit produkt sig ud på hylderne? Der er kamp om kundernes opmærksomhed, men med en iøjnefaldende label har dit produkt gode chancer for at løbe med opmærksomheden.

Schur Labels har de nyeste teknologier inden for tryk, og med egen klichéfremstilling er kvaliteten høj og leveringstiden kort. En label skal tiltrække kundens opmærksomhed, adskille sig fra konkurrenterne og kommunikere både dit brandbudskab og de oplysninger, som kunden skal bruge for at træffe sin endelige købsbeslutning. Hos Schur Labels tilbyder vi et komplet sortiment af labelløsninger med brug af de nyeste teknologier. Vi hjælper dig i mål med den helt rette label til dit produkt og sikrer en hurtig og smidig proces fra design til færdig label.  

De nyeste digitale teknologier  
Hos Schur Labels har vi det nyeste udstyr og teknologier inden for både digital og flexo tryk. På den digitale front har vi investeret i den nyeste teknologi, og vores maskiner på dette område er blandt de mest moderne på markedet. Dette giver en række forskellige fordele for vores kunder, da vi har mulighed for at tilbyde labels med variable data, tyverisikring, differentieret design og meget mere. Derudover sikrer det høj kvalitet og ikke mindst en effektiv printproces, som gør, at kunderne får deres labels i rette tid og i den ønskede kvalitet. Labels, der er printet på vores digitale trykmaskiner, er ideelle til dig, der skal have produceret labels i mange designs og varianter.  

Egen klichéfremstilling sikrer fleksibel og effektiv proces 
Som noget nyt har vi i Schur Labels investeret i vores egen klichéfremstilling. Klichér benyttes til labels, som produceres på vores flexomaskiner. Tidligere har Schur Labels købt klichér hos underleverandører, men nu kan vi selv producere disse og dermed sikre en effektiv produktion og hurtig leveringstid med fantastiske trykresultater. Kirsten Kjær Olesen, CEO for Schur Labels, fortæller: 

”Vi har opnået stor fleksibilitet ved at have vores egen klichéfremstilling lige ved siden af vores trykmaskiner. Vi er uafhængige af underleverandører og kan selv producere klichéerne og hurtigt reagere og tilpasse produktionsplanen. Vi kender vores trykmaskiner ud og ind, og vi ved, hvordan vi laver de bedste klichér hertil. Med vores egen klichéfremstilling kan vi ensrette kvaliteten og sikre kunden et produkt i topkvalitet.”  

Fra standard labels til premium labels 
Hos Schur Labels fremstiller vi alt fra standard labels til premium labels, men fælles er, at vi altid har fokus på detaljen og den høje kvalitet. Hos os har du mulighed for at bruge dit eget design til dine labels, men du kan også overlade det til vores grafikere, som vil sikre, at du får en label, der skiller sig ud og matcher dit brand. 

Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser. Skal din label stå lidt ekstra ud i mængden og signalere ekstravagance og topkvalitet, kan vi ved f.eks. prægning, folietryk og forhøjet lak højne kvaliteten. Vi har ingen begrænsninger, når det kommer til papirtyper og klæb. Vi laver labels i alle papirkvaliteter til alle typer af overflader og behov. Med en bred vifte af farver, former og skrifttyper kan vi altid lave en label, der opfylder dine ønsker og understøtter dit brand.  

Mød Schur Labels på Scanpack  
På Scanpack messen i Göteborg, Sverige, d. 4-7 oktober kan du møde Schur Labels sammen med de øvrige Schur selskaber og opleve vores forskellige labeltyper og kvaliteter. Kom forbi stand C01:44 og hør mere om, hvordan Schur Labels kan hjælpe dig i mål med at stjæle kundernes opmærksomhed. 

Schur International a/s
J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83100028
P nummer: 1002663068

Kontaktperson

CHH
Cecilie Horup Hansen
cha@schur.com

Send til en kollega

0.047