23948sdkhjf

Med Dorners transportbånd er fødevaresikkerhed i højsædet

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

De er designet til at opfylde de strenge krav i USDA mejeri regulativer og 3-A sanitære standarder

Dorners transportbånd til fødevarer er konstrueret til hurtig og effektiv rengøring i de mest krævende miljøer med rammeudskæringer, remløftere og remskive, der kan tippes op uden brug af værktøj.

Dorner har en serie af transportbånd, der er designet til at opfylde de strenge krav i USDA mejeri regulativer og 3-A sanitære standarder. Dorner har erfaring med håndtering af en række forskellige mejeriprodukter såsom osteskiver, osteblokke, mozzarellakugler, ostebulk, ekstraktion af saltlagetank m.m. Dorner har en bred ekspertise og kan skræddersy et system, der opfylder dit unikke behov.

Opnå mindre nedetid
Rengøring i svært tilgængelige områder, såsom under bæltet, kan være en tidskrævende udfordring, der kan gå ud over produktionstiden. Dorners clean-in-place (CIP) enheder til AquaPruf-transportbåndene tilbyder en smart løsning, der giver mindre nedetid og forbedret rengøringseffektivitet.

CIP-transportørerne har et automatisk rensesystem, der ikke kun reducerer den tid og arbejdskraft, der kræves for at holde båndene rene, men de hjælper også med at spare vand og energi. Der kan monteres indre og ydre sprøjtedyser på transportbåndet, hvilket gør det muligt at rengøre både den øverste og nederste overflade af båndet samtidigt uden yderligere arbejde.

CIP-enheden er konstrueret af fuldt svejsede rustfri stålrør, der forhindrer potentielt skadelige bakterier og andre biologiske farer og minimere vandrette overflader, hvor vand kan samle sig.

Kontakt os hvis du vil høre mere om Dorners AquaPruf og AquaGuard bånd til fødevareindustrien, der er designet til hurtig og nem rengøring, så dine produktionslinjer er nede i kortere tid, og produktionsniveauet er oppe.

Mød os på Foodtech d. 1.-3. november
Kig forbi vores stand L9370 og få en faglig snak om ultimative automatiseringsløsninger.
Brug vores invitationskode L9370 i din tilmelding og kom gratis ind. Du sparer entréen på kr. 100,- ekskl. moms

Bestil din billet til messen her og påfør koden L9370
– den gælder alle dage og kan fremvises på telefon eller print ved indgangen

Mød AVS Danmark ApS til Foodtech 22 på stand L9370.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093