23948sdkhjf

FoodTech 2022: Kig forbi til en snak om energi og optimering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ecolab ApS

Mød Ecolab på FoodTech 2022, og oplev "The Power of Ecolab3"

Kig forbi vores stand til en snak om kemi, udstyr og løsninger der kan optimere jeres forbrug af vand, energi, kemi og medvirke til forøget produktionskapacitet. 

Med en energikrise i Europa der er altoverskyggende, er det vigtigere end nogensinde for virksomheder, at der spares på produktionsomkostninger og optimeres hvor der kan, uden at gå på kompromis med kvalitet og fødevaresikkerhed. 

Det er her "The Power of Ecolab3" kommer på banen.

På standen vil vi vise hvordan Ecolab kan hjælpe virksomheder hele vejen rundt med at sikre og optimere kvalitet, bæredygtighed og totale omkostninger (Quality, Sustainability, Total Cost).

Vi vil blandt andet præsentere nye innovationer, digitale løsninger og konkrete vand- og energibesvarende tiltag, der kan hjælpe netop din virksomhed med at reducere omkostninger og energiforbrug, imens du sikrer at kvalitet og  fødevaresikkerhed er en topprioritet. 

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte os her

I mellemtiden kan du læse hvordan Ecolab støtter detaljerede klimaoplysninger for at hjælpe med at lukke kløften mellem snak og handling: Nu eller aldrig: virksomheder klimamål og fremme af en mere bæredygtig fremtid 

Udstillerprofil på FoodTech 2022

Vi glæder os til at se at jer til FoodTech 2022 i Herning, 1. - 3. November!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ecolab ApS

Høffdingsvej 36
2500 Valby
Danmark
Ecolab ApS

Send til en kollega

0.11