23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HYTOR tilfører erfarne kræfter til trykluft og pneumatik

Afdelingen for trykluft og pneumatik styrkes yderligere med en erfaren og velrenommeret profil inden for branchen.

Preben K. Nielsen er tiltrådt som Intern Teknisk Konsulent den 6. marts hos HYTOR A/S. Preben er velkendt i branchen for luftbehandling og pneumatik, og med 12 års erfaring indenfor området, styrker HYTOR aktiviteterne indenfor trykluft og pneumatik.

Preben har igennem de seneste år solgt systemer til luftbehandling og pneumatik hos Metal Work og Grene, og indgår nu i HYTOR’s etableret team af kyndige konsulenter inden for pneumatik og trykluft. Preben får ansvar for salg og support af trykluftssystemer og pneumatik som Intern Teknisk Konsulent, og tilfører teamet stor markedsviden, en bred produktviden samt gode og optimale løsningsmodeller, alt med stor og bred erfaring på området.

Preben står ikke i vejen for en god badminton dyst og en tur i skoven på sin mountainbike, gerne i området ved Janderup, hvor han bor med sin kone. Fritiden bliver også glædeligt brugt i familiens campingvogn, hvor 3 generationer af familien gerne er samlet til gode oplevelser.

For yderligere info eller aftale om besøg kontakt
HYTOR A/S - Pneumatik
Tel. 76 14 19 00
info@hytor.dk
www.hytor.dk

HYTOR er certificeret distributør af Parker Origa, Parker Legris, Parker Pneumatics samt CEJN’s programmer af avancerede pneumatiske komponenter og systemer.
HYTOR tilbyder desuden en bred vifte af serviceydelser, f.eks. kompressorservice, lækagesøgning, fejlfinding, reparation samt systematisk service og vedligehold af trykluft anlæg.

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33943717
P nummer: 1001712517

Send til en kollega

0.051