23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Datalogning med trådløse batteridrevne sensorer

- Stor rækkevidde, 3 km. Indenfor automatisering og industriel IT er der ofte et stort behov for sensorer til at måle og overvåge en række forskellige parametre.  

Parametre som f.eks. temperatur, tryk, fugt, belysning, vægt, afstand, bevægelse, timetæller, diverse gasser som CO, CO2 NH3 etc.

 Installation med trækning af kabler er ofte både tidskrævende og kostbart, derfor bliver det mere og mere almindeligt at se efter trådløse sensorer, som både er lette at installere og som nemt kan flyttes rundt, hvis behovet ændrer sig. For at det helt giver mening, skal sensorerne selvfølgelig også være batteridrevne med enten alkaline eller med lithium batterier. 

Med Aranet dataloggeren og de trådløse sensorer, som anvender LoRa teknologien, får man ekstremt gode rækkevidder på op til 3 km ved fri sigt. Samtidig er strømforbruget meget lavt og levetiden for batterierne er typisk 8-10 år. De fleste sensorer er fremstillet i robuste og rengøringsvenlige materialer, som også er velegnede til fødevareindustrien og detail handelen. Videre ser vi også indenfor områder som væksthuse og  bygnings automation et øget behov for trådløse sensorer. 

Der tilbydes et meget stort udvalg af forskellige sensorer, mere end 30 forskellige. Til mere avancerede formål kan der også leveres generelle trådløse sensorer med enten en spændingsindgang (0-10VDC) eller en strømindgang (4-20mA). 

De målte data kan både lagres lokalt i dataloggeren og i en cloud løsning. Videre er der mulighed for alarmering (e-mail, SMS), hvis målingerne overskrider bestemte tærskler. Endelig kan der via protokollen MQTT eller Modbus udvikles integration til andre systemer.

 

ComSystem A/S
Porthusvej 9B
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15687630
P nummer: 1000960816

Kontaktperson

Claus Hofman-Bang
Direktør
+45 49139693 salg@comsystem.dk

Send til en kollega

0.047