23948sdkhjf

40 fods specialbygget container til færøsk lakseslagteri

| Medlemsnyhed | Indrykket af DC-Supply A/S - Danish Container Supply

DC-Supply A/S leverer 40 fods specialbygget container til lakseslagteri på Færøerne. Vores unikke erfaring på området gør os i stand til at levere særligt kundespecifikke løsninger, hvor resultat fuldstændigt tilpasses den enkelte kundes behov.

Med udgangspunkt i en 40 fods standard container har DC-Supply’s dygtige håndværkere produceret dette specialbyggede lakseslagteri til levering hos kinde på Fæerøerne. Vores interne tekniske afdeling har forestået beregninger og 3D visualisering ud fra den færøske kundes specifikke ønsker og behov, hvorefter et stort stykke smedearbejde har udvidet containeren både i højden og bredden.

En standard 40 fods ISO stålcontainer er ca. 2,4 meter bred og 2,6 meter høj – efter endt ombygning er det specialbyggede lakseslagteri udviddet til 3,7 meter i bredden og hele 3,35 meter højt. Det giver god plads til det industrispecifikke slagteriudstyr, der monteres efter levering hos kunden på Færøerne.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi på eget værksted bygget flere lakseslagterier i containere til Færøerne, hvor man gennem generationer forfinet den høje ekspertise indenfor laksefiskeri og -slagteri.  Idag investerer industrien stort i research og udvikling, således man kan vedblive at tilbyde et produkt af ypperste kvalitet. Her har det stor betydning, at slagtning af laksen foregår med minimal stresstærskel for fisken, da kvalitet og holdbarhed derved maksimeres. 

Læs mere og se flere billeder af løsningen på vores hjemmeside >>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Danmark
DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11