23948sdkhjf

Kompetencecenter for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Nyt kompetencecenter inden for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed skal understøtte life science-, biotek- og fødevareindustrierne i den grønne omstilling.

Grøn omstilling skal gå hånd i hånd med højt niveau af sikkerhed og hygiejne

Virksomheder inden for de danske styrkepositioner life science og fødevarer er underlagt høje krav om metoder og standarder for sikkerhed i såvel produktionsmiljøer som i værdikæden af leverandører. De stærkt regulerede industrier udfordres yderligere af, at de skal omstille sig til en grønnere og mere bæredygtig fremtid ved bl.a. at minimere ressource- og energiforbruget, dog uden derved at gå på kompromis med produktsikkerhed og hygiejne.

For life science- og biotekindustrien er det en udfordring at implementere nye energibesparende teknologier og processer med henblik på CO2-reduktion i et set-up, der er gennemreguleret, komplekst og administrativt tungt, og hvor forbrugernes sundhed og sikkerhed fortsat er den højeste prioritet.

I projektet ”Kompetencecenter for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed” vil vi understøtte life science- og fødevareindustrierne med at forene grøn omstilling med et fortsat højt niveau af hygiejne og produktsikkerhed.

Læs mere om komptencecenteret her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.126