23948sdkhjf

Skift fra unmanaged til managed switche

| Medlemsnyhed | Indrykket af Murrelektronik ApS

Skift fra unmanaged til managed switche! Selvom managed switche har højere investeringsomkostninger sikrer de optimal drift af et industrielt Ethernet-netværk med jævn datatrafik i applikationen.

Applikationsdata sikrer diagnostik. Planlagt topologianalyse, planlagt fjernvedligeholdelse og indbyggede fejlfindingsfunktioner sparer tid og penge, især i tilfælde af uplanlagt nedetid.

Hvorfor opgradere?

  • Unmanaged switche installeres for at sikre en hurtig og nem opstart. Denne konfiguration kræver ingen programmering, men tillader ikke tilpasning.
  • At skifte til managed switche betyder konfiguration med flere funktioner og diagnostiske muligheder.
  • Managed switche fungerer som ledere / guider for datatrafikken og gør det muligt at bruge konfigurationsværktøjer som TIA Portal.
  • Managed switche har funktioner til fjernvedligehold og kan automatisk konfigureres i topologien af styringen.

 Fordele
Systemoplysninger muliggør analyse og funktionel udvidelse, mens fjernvedligeholdelse åbner nye servicepotentialer. Managed switche kan også være diagnostiske hjælpemidler. Systemet er ikke overbelastet med for mange unmanaged switche. Konfigurationer kan let kopieres og implementeres på andre managed switche. Med ProfiNet managed switche overtages adresseringen og konfigurationen automatisk af styringen under opstart - ProfiNET-managed switches kræver ikke direkte / on-site konfiguration, så installationsomkostningerne er lavere.

Vil du vide mere om Murrelektroniks Switche? Kontakt Murrelektronik på:

Telefon: +45 9635 0606
E-mail: info@murrelektronik.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Murrelektronik ApS

Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Danmark
Murrelektronik ApS

Send til en kollega

0.093