23948sdkhjf

Linde Gas på FoodTech: Styrken ved nitrogenfrysning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Linde Gas A/S

På FoodTech 2022 kan du blive klogere på lige præcis dine muligheder med nitrogenfrysning - besøg Linde på stand 9720 i Hal M.

Vidste du, at nitrogenfrysning - sammenlignet med traditionel koldluftfrysning - ikke kun bevarer fødevarekvaliteten, men også reducerer produktsvind og optimerer produktiviteten?

Mange fødevareproducenter i tvivl
I takt med, at nitrogenteknologien i stigende grad vinder fodfæste på markedet, øges interessen naturligt fra landets fødevareproducenter. En undersøgelse viser dog, at kendskabet til frysning med nitrogen er lavt, og mange er i tvivl om fordelene set i forhold til traditionelle koldluftsfrysere.

Bliv klogere på dine muligheder på FoodTech
Ud over, at du nemt kan få klar besked ved testfrysning af dine produkter i Linde Food Test Center, kan du blive klogere på lige præcis dine muligheder med nitrogenfrysning ved at besøge Linde på stand 9720 i Hal M.

Linde på FoodTech 2022: Speak Up:
Styrken ved køling & frysning med nitrogen?
Reducer råvaresvind, CO2-aftryk og ressourceforbrug i din produktion!

”Speak Up” er korte foredrag på 20 minutter. Temaet for alle oplæg er: Reduce, Reuse, Recycle. Mød Linde i Messecenter Herning:

Onsdag den 2. november kl. 16.00-16.20
Torsdag den 3. november kl. 11.00-11.20

Flemming Kay, markedschef Food hos Linde Danmark, glæder sig til at møde kunder, samarbejdspartnere og industrien på FoodTech. "Jeg ser frem til gode diskussioner om udfordringer og muligheder for fødevarevirksomhederne - herunder glæder mig til at præsentere Lindes nye enkle online guide til nitrogenfrysning og fortælle mere om Linde Green, Lindes flydende gasser med nul klimapåvirkning,” siger han.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Linde Gas A/S

Lautruphøj 4-6
2750 Ballerup
Danmark
Linde Gas A/S

Billeder & videoer

Nitrogenfrysning af bær med LindeNitrogenfrysning af kød med LindeNitrogenfrysning af rejer med Linde

Send til en kollega

0.14