23948sdkhjf

Brug for en nødgenerator? JCB QS-serien er et godt valg.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Uanset om du skal bruge en generator til kontinuerligt forbrug eller til strømstop, så har Granzow den rette generator til dit behov.

Vi tilbyder JCB's QS-serie, hvor performance og innovation er i højsæde. De  kommer i 20-220 kVa. Det betyder, at du kan forvente overlegen ydelse, lavt brændstofforbrug, øget effektivitet og lavt støjniveau.

Populær serie - På verdensplan har JCB solgt mere end 200.000 enheder fra deres QS-serie.

Det er et vidne om, at JCB leverer generatorer i topklasse. Mecc Alte-altenatorer er blandt de mest effektive på markedet, og alle generatorer i QS-serien er udstyret med dem som standard. Generatoren kommer også med JCB's intelligente softwaresystem "LiveLink". Læs meget mere om Livelink systemet her.

JCB QS generatorer er bygget til at modstå ekstreme forhold.
Dens tretrins brændstoffilter og valgfri selvrensningsluftfilter beskytter motoren mod for tidligt slid- selv i de hårdeste miljøer. Hele serien er udviklet og testet til at kunne fungere selv i temperaturer over 50 grader.

Kontakt os i Granzow, hvis du vil vide mere om trykluft og kompressorer.
Vores specialiserede medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål - eller tage imod din henvendelse, hvis du allerede ved præcist, hvad du skal bruge.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web:  www.granzow.dk
Du kan også udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden og så ringer den helt rigtige ekspert dig op.

Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.11