23948sdkhjf

Jens opgraderede til trygt og genialt alarmsystem

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

For næsten 10 år siden havde Jens indbrud og valgte at kontakte HJ Valeur og fik installeret et alarmsystem med overvågning. For nyligt hjalp VS Automatic igen. – Denne gang med en opgradering til et genialt alarmsystem.

Læs hele artiklen her: Jens opgraderede til trygt og genialt alarmsystem

Up-to-date og genial opgradering

I 2013, da Jens fik installeret alarmsystemet, var det HJ Valeur, som hjalp. I dag er HJ Valeur fusioneret med VS Automatic og derfor har det været Martin, alarmtekniker fra VS, som kom ud.

Jens fortæller selv, at for et par måneder siden kom Martin forbi og sagde, at det var tid til en opgradering. Jens fortsætter: ”Så kom han med en kuffert og demonstrerede, hvordan det hele virkede. Så det var bare godt, professionelt, hurtigt og effektivt.”

Resultatet efter Martin havde været på besøg ledte til, at Jens har fået ”noget der er up-to-date. Det er nemt at håndtere”. Dertil nævner hans også, at han har fået en ”fjernbetjenings mekanisme, som man kan bruge på telefonen. – Den er jo genial! Det syntes jeg bare er godt”.

Ingen ”oversalg” skabte reel service

Jens’ oplevelse med Martin har efterladt ham meget tilfreds. Jens beskriver Martin som ”altid, imødekommende og professionel” dertil tilføjer han: ”Martin er ikke sådan en som oversælger. Han siger mere ’det her har du ikke brug for Jens’. Han kommer og rådgiver mig i øjenhøjde og sælger mig ikke et eller andet unødvendigt.”

Overvågning giver tryghedsfølelse

Jens’ kone oplever mere tryghed efter opgraderingen. Hun føler, at eventuelle vindueskiggere vil blive opfanget på overvågningen. Dertil tilføjer Jens: ”Jeg tror, at præventivt er det rigtig godt at have sådan noget her (red: overvågning)”.

Læs mere her – Videoovervågning til private og erhverv

Lokal og generationsvalgt installatør

Jens’ valg af installatør har ikke været en svær proces. Jens har kendt til HJ Valeur hele hans liv. Han udtrykker det selv således: ”Mine bedsteforældre brugte HJ Valeur, mine forældre brugte HJ Valeur og jeg bruger selv HJ Valeur”. 

Afslutningsvis tilføjer han: ”Det spiller jo bare, fordi det er nogen man nærmest kender, og de kommer jo nærmest inden man ringer. Det synes jeg er så fint”.

Læs mere om Thomas’ oplevelse her:  Jens opgraderede til trygt og genialt alarmsystem


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.095