23948sdkhjf

Tips og tricks til download af 3D-modeller fra Burkert

| Medlemsnyhed | Indrykket af Burkert Danmark A/S

Vil du gerne se og downloade 3D-CAD-data til dine Bürkert-produkter? Med vores punkt-for-punkt-vejledning finder du hurtigt den ønskede fil.

Hvad er din fremgangsmåde, når du skal downloade 3D-modeller?

Vi stiller CAD-data til rådighed for dig via platformen CADENAS på vores hjemmeside. På grund af vores store produktudvalg tilbyder vi dog kun CAD-data til direkte download for et udvalgt sortiment. Du finder downloadmuligheden på de pågældende artikelsider. Skal du bruge en 3D-model uden for dette sortiment, så kan du selv sammensætte den ud fra produktegenskaberne. Du kan finde en 3D-model på to forskellige måder:

Find din 3D-model ved hjælp af artikelnummeret: 

✓ Kontrollér først, om der tilbydes en CAD-model på artikelsiden for den artikel, du har valgt. Du kan få vist modellen ved at trykke på knappen “Åbn CAD-model”. Her giver vi dig en detaljeret forklaring til fremgangsmåden.

Filtrering af 3D-model efter produktegenskaberne: 
✓ Er der ikke en integreret CAD-model på det ønskede produkts artikelside? 3D-modellen af denne artikel kan således ikke umiddelbart downloades. I så fald kan man ved at filtrere efter produktegenskaber finde frem til en passende 3D-model. 

Se vores tips og tricks her.

Vi arbejder løbende på at udvide antallet af tilgængelige 3D-modeller. Vores kolleger i teknisk salg hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Burkert Danmark A/S

Hørkær 24
2730 Herlev
Danmark
Burkert Danmark A/S

Send til en kollega

0.064