23948sdkhjf

Erik Casper og Kirsten halverer elregningen pga. solceller

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Gårdejerne Erik Casper og Kristen er fortalere for den grønne omstilling og det er ikke blot tomme ord. – De har nemlig selv fået installeret et stort solcelleanlæg på deres værksted.

Parret havde et el-forbrug på 25.000 kWh om året og ønskede at reducerer det. Erik Casper er selv ingeniør og satte sig til at undersøge mulighederne for solceller ordentlig, samt nørdede lidt med teknikken.

Læs hele artiklen her: Erik Casper og Kirsten halverer elregningen på grund af solceller 

3 mand i 3 dage – effektive og dygtige

Da det store 20 kW solcelleanlæg skulle installeres tog det 3 montører 3 dage. Det var Erik Casper meget tilfreds med. Han uddyber hvorfor valget lige netop falds på VS Automatic: ”Jeg ville have, at ét firma skulle levere hele pakken. Det vil sige rådgivning, levering og montering af solcellerne. Det giver tryghed, men også tillid begge veje. Jeg har brugt VS Automatic tidligere og kendte dem som pålidelige og faglig kompetente. Kasper Steffensen og hans team har fra første dag i forløbet været både imødekommende og professionelle. Vi har fået rigtig god rådgivning og sparring.”

Installationen af solcelleanlægget betød dog også, at nogle træer måtte lade livet. Erik Casper fandt dog hurtigt et andet formål til dem. – De kunne bruges til at opvarme sommerhuset.

Overvejer du selv, om du skal have solceller, så kan du læse mere her: Alt det du skal vide inden du køber solceller 

Overblik i en App

Parrets energileverandør, Vindstød, har en app, som gør det muligt for dem at følge med i deres solcelleproduktion. Det er en stor hjælp for parret, og har gjort det muligt for dem at lave et realistisk budget. Erik Casper smiler og siger: ”Vi budgetterer at kunne halvere vores elregning. I foråret 2013 fik vi installeret en varmepumpe som supplement til vores halmfyr. Nu får vi udelukkende varme fra varmepumpen og solcellerne, så det er godt og på sigt vil vi gerne blive selvforsynende med energi”.

Vil du også vide hvor meget strøm parret skattefrit kan videresælge, og hvordan et værktøj kan hjælpe dig med at beregne den optimale hældning og placering af dine solceller? – Så læs med her og hør mere om parrets oplevelse:  Erik Casper og Kirsten halverer elregningen på grund af solceller 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.078