23948sdkhjf

Nordic Automation Partner har købt 3Tech Automation

| Medlemsnyhed | Indrykket af 3Tech Automation A/S

Med opkøbet af 3Tech udvider Nordic Automation Partner gruppens tilbud til industrien og styrker samtidig sin position på det danske marked med en lokation i Trekantområdet.

Nordic Automation Partner blev etableret i januar 2022 med fusionen af danske Picca og PD-Automation, og gruppen tæller herudover svensk-norske Acobia og de danske virksomheder Logimatic, AN Group, Inuatek og nu 3Tech Automation. Gruppens formål er at levere komplette løsninger inden for automation, it-sikkerhed og industriel IoT til kunder over hele verden.

3Tech Automation har i mere end to årtier leveret innovative og markedsledende automatiseringsløsninger til produktionslinjer og produktionsmaskiner til internationale kunder, primært inden for vedvarende energi, levnedsmiddel-, proces- og medicinalindustrien. Selskabet har hovedkontor i Fredericia og har 21 medarbejdere.

Søren K. Pedersen, adm. direktør og medejer af 3Tech Automation, udtaler:

Optimering, produktivitet og rentabilitet er på alle produktionsvirksomheders dagsorden, og vores mission er at styrke vores kunders konkurrenceevne gennem automatisering og optimering af proceslinjer og produktionsudstyr. Vi ser derfor frem til, som en del af Nordic Automation Partner, at kunne tilbyde en endnu bredere vifte af kompetencer og langsigtede løsninger til gavn for både alle vores nuværende kunder og Nordic Automation Partners kunder.”

 3Tech Automation fastholder sine nuværende aktiviteter, herunder arbejds- og projekttilgange, og ejere og ledere i selskabet fortsætter med en betydelig ejerandel i Nordic Automation Partner.

Henrik Jensen, adm. direktør for Nordic Automation Partner:

“3Tech Automation komplementerer Nordic Automation Partner godt og vil bidrage til vores ambition om at blive Nordens førende leverandør af komplekse automatiseringsløsninger til industrien. Vi ser frem til sammen med 3Tech Automation at skabe en endnu stærkere gruppe til gavn for både kunder og medarbejdere, og til samtidig at styrke vores tilstedeværelse i Trekantområdet, hvor mange af vores danske kunder har produktionsvirksomheder.”

Nordic Automation Partner har med 3Tech Automations indtræden i gruppen nu ca. 280 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Sverige, Norge og Serbien.

Om 3Tech Automation
3Tech Automation blev grundlagt i 2000 og har hovedkontor i Fredericia. Virksomhedens 21 højt specialiserede medarbejdere leverer innovative og markedsførende automatiseringsløsninger til store og komplekse produktionslinjer, enheder, processer og maskiner til virksomheder over hele kloden. Læs mere om 3Tech Automation

Om Nordic Automation Partner
Nordic Automation Partner er en gruppe af softwarevirksomheder , der leverer bæredygtige, innovative og langsigtede industrispecifikke automationsløsninger til en bred vifte af produktionsvirksomheder i Skandinavien og andre lande rundt om i verden. Nordic Automation Partner blev etableret i januar 2022 og består i dag af 7 automatiseringsvirksomheder med omkring 280 højt kvalificerede medarbejdere på lokationer i Danmark, Sverige, Norge og Serbien. Gruppens hovedaktionær er kapitalfonden Axcel.  Læs mere om Nordic Automation Partner

Om Axcel
Axcel blev grundlagt i 1994 og er en nordisk kapitalfond med fokus på investeringer i mellemstore virksomheder og med en bred base af både nordiske og internationale investorer. I løbet af de seneste 25 år har Axcel rejst seks fonde med samlede kapitaltilsagn på 2,8 mia. euro. Fondene har samlet foretaget 64 platformsinvesteringer med mere end 150 tilføjelsesinvesteringer og 48 exits. I 2022 indgik Axcel som hovedaktionær i Nordic Automation Partner, med det formål at skabe Nordens førende industrielle automationspartner. Læs mere om Axcel
Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
3Tech Automation A/S

Lumbyesvej 27A
7000 Fredericia
Danmark
3Tech Automation A/S

Send til en kollega

0.11