23948sdkhjf

Ny energibesparende KNX sensorteknologi på Aleris forbedrer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wexøe A/S

Aleris (tidligere Aleris-Hamlet) er Danmarks største private sundhedsvirksomhed.

Når man træder indenfor i privathospitalet Aleris i Søborg er man straks klar over, at det er et ganske særligt hospital. Her omtales de indlagte som kunder, og alle ansatte gør sig meget umage med at give netop kunderne en god oplevelse.

Alt lige fra receptionen til sengestuer og gangarealer er holdt i lyse venlige farver, og ledelsen på Aleris har haft specielt fokus på ét specifikt område, som man ved øger kundeoplevelsen og overordnet set gør mennesker gladere og dermed hurtigere raske – nemlig lyset.

I samråd med KNX Solutions, som er specialister i KNX og DALI løsninger, og deres samarbejdspartner elektriker.dk har Aleris på sengeafsnittet og i gangarealer fået installeret døgnrytmelys, som styres af ”True presence ®” sensorer fra det tyske firma Steinel.

Med døgnrytmelys kan kelvingraderne i lyset justeres mellem 2700 og 6500, så det for eksempel fremstår gulligt morgen og aften og mere blåt ved middagstid. Dette har stor betydning på signalstofferne i hjernen, og overordnet set vores døgnrytme.

Læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wexøe A/S

Lejrvej 31
3500 Værløse
Danmark
Wexøe A/S

Send til en kollega

0.125