23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tillid, ærlighed og nærvær skaffer gode kandidater

Krav om intelligente løsninger smitter af på rekrutteringen hos NORD Gear

Hos NORD Gear mærker man, at den grønne omstilling er ved at tage fart. Efterspørgslen efter mere bæredygtighed mærkes hos både kunder og leverandører, og her kommer den fortsatte succes ifølge NORDs kommercielle direktør, Peter Vestergaard, til at afhænge af én ting: 

”Der er en klart stigende efterspørgsel efter intelligente løsninger,” forklarer han. ”I takt med den stigende effektivitet, bliver vores løsninger også stadig mere intelligente. Vi kommer derfor helt sikkert til at skulle ansætte flere folk med el-tekniske kompetencer fremover.” 

Konkret peger han på, at folk med automatikteknisk baggrund kan komme i høj kurs hos ham, da kombinationen af faglig indsigt, kundefokus og praktisk hands-on-erfaring bliver altafgørende fremover. 

”Det er faktisk ret store krav, vi stiller til de folk, vi ansætter her. De skal ikke blot være fagligt dygtige. De skal også kunne promovere energieffektive produkter, kunne forstå udviklingen i lovgivningen og samtidig tale kundens sprog”. 

Skal turde sige sin ærlige mening 

For Peter Vestergaard og Jesper Ejlskov, der er salgsdirektør i Danmark, har samarbejdet med Aksel Uglvig Jensen fra rekrutteringsfirmaet Skelmose ApS derfor været en helt central del af ansættelsesprocessen igennem de seneste år - og det er indtil videre resulteret i 10 nye medarbejdere. 

”Det handler meget om den gode relation,” forklarer Jesper Ejlskov. ”Dem, vi ansætter, skal kunne meget både fagligt og menneskeligt. Så vi skal kunne stole på hinanden og turde sige sin ærlige mening til hinanden, så vi ikke ender med at ansætte en helt forkert kandidat”. 

For Aksel Uglvig Jensen, der har hjulpet NORD gennem flere år, betyder det også alt, at relationen mellem recruiter og virksomheden er god. 

”Det er vigtigt, at vi kan vende alle eventuelle bekymringer åbent og frit,” forklarer han. ”Her er det en fornøjelse at arbejde med Jesper og Peter, der altid tør sige tingene, som de ser dem. Det er faktisk en stor hjælp for os, da det minimerer spildtid og giver mig et klart billede af, hvem det er, vi leder efter”. 

Også for Peter Vestergaard har samarbejdet med Skelmose været positivt. 

”Aksel ser vores værdier, hvem vi er som mennesker, og hvordan vi arbejder. Det betyder, at han ikke bare er i stand til at finde en fagligt dygtig kandidat, men også kan finde et godt menneske, der vil trives med kulturen her,” siger han, og giver så et eksempel på den åbenhed, der er mellem Aksel, Jesper og han selv. 

”Der var en kandidat, som Jesper og jeg nok havde forelsket os lidt i. Men i stedet for bare at tage checken, begyndte Aksel at stille os nogle kontrolspørgsmål, hvorefter han faktisk frarådede os at ansætte kandidaten. Det viste sig at være helt rigtigt”. 

Aksel Uglvig Jensen præsenterede kort efter en anden kandidat, som Jesper ansatte og som i dag stadig har en nøglerolle hos NORD. 

”Der er et efterhånden gammelt mantra i forretningsverdenen,” slutter Peter Vestergaard. ”Det er ikke kunderne, der partout skal forstå dig og dit produkt. Det er dig, der skal forstå kunderne og deres behov. Det lever Aksel og Skelmose bestemt op til, synes jeg”. 

---------------------------------------------------------------------------------- 

Skelmose ApS er et professionelt rekrutteringsfirma med fokus på at skabe bæredygtige og langtidsholdbare relationer mellem visionære virksomheder og nye nøglemedarbejdere. Med værdier som ’Faglighed’, ’Grundighed’ og ’Tryghed’ finder vi specialister og ledere til virksomheder inden for industri, byggeri og handel samt inden for teknologi og innovation. Det har vi gjort siden 2004.

Læs mere om Skelmose her: www.skelmose.eu

 

 

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.062