23948sdkhjf

ROBOTECH A/S rådgiver dig til den rigtige frekvensomformer

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

ROBOTECH A/S har flere hundrede Invertek frekvensomformere på lager til øjeblikkelig levering. Vore ingeniører er parate til at rådgive dig og finde den rigtige model til din opgave.

ROBOTECH A/S har som dansk distributør opbygget et stort lager af frekvensomformere fra producenten INVERTEK, som står klar til øjeblikkelig levering. Desuden står vore erfarne ingeniører klar til at rådgive dig mht., hvilken type drev der passer bedst til din aktuelle opgave.

Vi har stor erfaring inden for mange industrier og  kan derfor hurtigt rådgive om styringer og opsætning inden for et bredt felt af arbejdsopgaver.

I forbindelse med serieproduktion af maskiner med frekvensomformere indbygget, hjælper vi gerne til med at opsætte og undervise i brugen af det gratis PC program Optitools, hvor man kan opsætte drevene til de forskellige maskiner, samt overføre de færdigudviklede driftsprogrammer via kabel eller bluetooth til selve drevet.

Hvis ikke du kender Invertek og måske gerne vil vide lidt mere, så kig her.

Har du spørgsmål til lagervarer, priser og evt. leveringstider, så kontakt os gerne på telefon 45903400, eller kontakt vor produktchef Brian Ziegler på e-mail: bz@robotech.dk, eller telefon: 60208040.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.094