23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beritech Solutions vinder med Tick Tool

Beritech Solutions er specialister i væskehåndtering, procesteknologi og anlægsteknik og investerer løbende i ny teknologi for at understøtte kundernes behov. Beritech anvender Tick Tool sammen med Autodesk Inventor.

Som en ud af tre hjørnesten i Beritech Group leverer Beritech Solutions altid projekter, der hjælper kunderne med at forbedre produktkvaliteten og øge produktiviteten. Med faglig stolthed og nysgerrighed udforsker Beritech Solutions mulighederne inden for fødevareprocesser, så de er sikre på at give den bedste rådgivning og projektledelse.

Autogenererede .dxf og .pdf til produktionen

Beritech investerer løbende i nye maskiner, så de kan tilpasse sig kundernes ønsker. Det kræver lynhurtige omstillingstider, korte leveringstider og kundespecifikke krav. Derfor er det forretningskritisk, at man har en softwareplatform, der understøtter de krav, som stilles til produkterne i branchen. 

”Vi sparer rigtig meget tid ved at bruge Tick Tool, da vi ret hurtigt kan trække en fil ud, som viser antallet, der skal produceres ”, Lena Buchardt Frederiksen, Projekt Manager, Beritech Group

Beritech anvender Tick Tool sammen med Autodesk Inventor. Softwaren er en add-on med en række tidsbesparende features, der blandt andet hjælper virksomheden med at skabe præcise overblik over opgaverne og som genererer .dxf og .pdf-filer til produktionen. 

En fremtid med vækst og tætte samarbejder

En anden positiv effekt, der opleves ved brugen af Autodesk Inventor, er, at det er blevet betydeligt nemmere at tiltrække arbejdskraft og samarbejde med underleverandører.

”Samarbejdet med Tick Cad giver os en tryghed og opbakning til, at vi kan levere, det vi skal”, Lena Buchardt Frederiksen Projekt Manager, Beritech Group

De fremtidige planer for Beritech Group er at fortsætte den positive vækst. Det skal bl.a. understøttes af integration mellem virksomhedens CAD- og ERP-system med henblik på færre produktfejl, hurtigere processer, minimering af fejl og hurtigere svartider.

”Jeg tror på fremtiden, jeg tror på, at vi kan vokse endnu mere og endnu hurtigere med løsningerne fra Autodesk og Tick Cad”, Lena Buchardt Frederiksen, Projekt Manager, Beritech Group 

Har din virksomhed behov for rådgivning eller opsætning af Autodesk Inventor, Vault, Tick Tool eller integration med virksomhedens ERP-system, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

KSGC
Kamilla S. G. Christensen
+45 22586460 kc@tickcad.dk

Send til en kollega

0.047