23948sdkhjf

Nyt kursus katalog for 2023 fra QMS-Consult

| Medlemsnyhed | Indrykket af QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

QMS-Consult præsenterer kursus kataloget for 2022, som giver dig et bredt udbud af kurser indenfor fødevaresikkerhed og kvalitetsledelse, samt nye muligheder indenfor E-learning og online ydelser.

QMS-Consults kursuskatalog for 2023 er klar, og kataloget er udvidet med flere af vore andre typer ydelser. Der er bl.a. beskrivelse af vores virksomhedsrådgivning og vores virksomhedstilrettede kurser. Beskrivelse af vore E-learning kurser, der bl.a. findes på engelsk, tysk, polsk eller dansk, der dækker en lange række forskellige områder, som f.eks. hygiejne, Food Fraud, Food Defence og Allergener.
Vi kan også tilbyde on line løsninger, så du bliver opdateret med dansk fødevarelovgivning eller udenlandsk lovgivning. Hvis du har behov for at få kortlagt sårbarhedsvurderinger eller risikovurderinger på en specifik råvare, så har vi også on line løsninger til dette.
Derudover har vi vores meget brede vifte af kurser indenfor fødevaresikkerhed og kvalitetsledelse og auditering generelt. Se vedlagte kursuskatalog, hvor alle kurser, tidspunkt for afholdelse og priser er beskrevet.
Husk på, at vi også tilbyder skræddersyede kurser, som er tilpasset din virksomhed og på de standarder, som I arbejder efter.
Du kan høre mere om vores kurser og øvrige ydelser ved at sende en email til os eller ved at melde dig til vores nyhedsbrev.

Vel mødt på kursus hos QMS-Consult.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Agro Food Park 13
8200 Aarhus
Danmark
QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.125