23948sdkhjf

Ny DuoDrive-motor sætter fart i pakkehåndteringen

| Medlemsnyhed | Indrykket af NORD Gear Danmark A/S

En helt ny synkronmotor med integreret gear kommer til at flytte moderne pakkehåndtering et godt stykke ind i fremtiden. Løsningen hedder DuoDrive og er udviklet af den tyske gearmotorspecialist NORD Gear.

Aldrig har der været sendt så mange pakker, som nu. En pandemi og den generelle markedstrend i det hele taget har sat distributionscentre i pakkeindustrien under et kolossalt pres, da kravene til både håndtering og automatisering er steget i samme takt.

Nu kommer ny løsning fra NORD Gear industrien til undsætning. Den hedder NORD DuoDrive og flytter med ét standarden for energieffektivitet og TCO (Total Cost of Ownership) i branchen betydeligt. Løsningen er samtidig uhyre driftssikker, støjsvag og næsten vedligeholdelsesfri, hvad der blot giver en endnu bedre ’business case’ for køberne.

Høj energieffektivitet og reducerede driftsudgifter
Et kompakt design, få mekaniske dele og et teknologisk know-how, der bygger på årtiers erfaring, er kernen bag DuoDrive. Det er en samlet drevløsning tiltænkt automatiserede pakkecentre verden over, hvor maskinerne ofte kører i døgndrift.

”DuoDrive leverer både præcision, konstant moment fra 0 til 2.100 omdrejninger og en energieffektivitet på hele 92%,” forklarer Jesper Ejlskov, der er salgsdirektør for NORD Gear Danmark. ”Integrationen af en IE5+ synkronmotor med et gear gør den til klassens p.t. mest energieffektive, hvad markedet virkelig efterspørger for tiden”.

Han understreger desuden, at det kompakte og lukkede design samtidig giver en løsning, der bruger mindre plads og hjælper med at reducere behovet for varianter betydeligt.

Klare fordele i pakkehåndteringen
Ud over den høje energieffektivitet gør det særlige design også, at flere dele i drevet er blevet overflødige.

”Det giver jo markant mindre slidtage, mindre vedligehold og en klart længere levetid,” siger Jesper Ejlskov. ”Og skulle uheldet være ude, har vi samtidig gjort det let at udskifte hele enheden for kundens egne teknikere. Derved minimeres operationel nedetid betydeligt”.

Det særlige design giver også enheden en bedre varmeafvikling og reducere støj.

 

Læs mere om DupDrive her: 

https://www.nord.com/dk/produkter/gearmotorer/duodrive/pdp_duodrive_156740.jsp

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NORD Gear Danmark A/S

Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Danmark
NORD Gear Danmark A/S

Send til en kollega

0.109