23948sdkhjf

Robotter bidrager til større effektivitet og arbejdsglæde

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Er din arbejdsplads også fyldt af ensidigt, gentaget arbejde, som er det svært for medarbejderne at holde til? Så kan det være, at en robot er løsningen for dig.

Læs mere om robotter her: Robotter i industrien 

4 grunde til, at du skal vælge en robot 

1️⃣ Robotter aflaster medarbejder og frigør dermed ressourcer. 

2️⃣ Robotter sikrer mere ensartet produktion. 

3️⃣ Robotter påvirker produktions-flowet, så kvalitet og hastighed øges. 

4️⃣ Robotter skaber økonomisk fordel. 

Derfor skaber robotterne et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne 

For mange virksomheder er robot automatisering en sikker vinder. Robotterne går nemlig ind og mindsker fejlrisikoen og skaber forbedringer i produktionen.  

Arbejdsmiljøet for medarbejderne bliver også forbedret, da medarbejderne ikke længere behøver udføre rutinepræget arbejdsopgaver. Robotterne går nemlig ind og overtager EGA (Ensidigt, Gentaget Arbejde) og frigør flere menneskelige ressourcer. Disse kan derefter fordeles der, hvor de er mest værdiskabende.  
Anvendelsen af robotter betyder også, at medarbejderne ikke behøver at have slidende arbejdsopgaver. De vil derfor kunne holde til at blive længere tid på arbejdsmarkedet.  
 
Robotterne giver også en økonomisk fordel

Vælger din virksomhed at få robotter ind i produktionen, vil der naturligt komme besparelser, da der ikke foretages menneskelige fejl. Dertil kan robotter også arbejde på alle tider af døgnet og kan dermed køre, når strømmen er billigst. Det betyder også, at robotterne kan være med til at skabe stordriftsfordele for din virksomhed.  

Vil du vide hvordan software robotter kan hjælp med produktionen? Så læs med her: Robotter i industrien 

Har du brug for rådgivning i forhold til robotter? Så er du mere end velkommen til at kontakte vores programmører på tlf. nr. +45 7564 1899. Du kan også booke uforpligtende rådgivning. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.11