23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bannere i høj kvalitet til både udendørs og indendørs brug

Ønsker du at reklamere, sprede et budskab eller skabe effektiv og kreativ virksomhedsprofilering? Så er et banner en rigtig god løsning.

Expression ApS har slidstærke bannere med eget tryk i topkvalitet. Du kan få trykt dit logo, slogan eller noget helt tredje. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Vores bannere er lavet af brandhæmmende og sikkerhedsgodkendte materialer (B1) og er derfor velegnet til brug på messer, i butikker, til koncerter, udstillinger og andre offentlige placeringer.

Vi laver bannere i stof og PVC. Både stofbannere og PVC-bannere fungerer godt både underdørs og indendørs og kan derfor bruges som stilladsbanner, facadebanner, ophæng i butik, på en mur og mange andre steder. Vores PVC-bannere er især meget slidstærke og holdbare og kan derfor modstå de fleste vejrmæssige udfordringer. Vi leverer altid bannere i høj kvalitet, hvilket gør dem genanvendelige på tværs af arrangementer.

Vi fungerer også som rådgiver og sparringspartner og kan anbefale den bedste og mest optimale sammensætning til netop dig og din situation. Derfor råder vi dig og din virksomhed til at kontakte os, så vi har mulighed for sammen at skabe de mest ideelle betingelser for netop dine ønsker. Hvis du blot har en idé til, hvor udstillingen skal placeres rent fysisk, så er vi behjælpelige med resten. Det vil sige, at vi kommer med forslag og idéer, der sikrer dig den mest optimale og holdbare løsning alt lige fra det mest hensigtsmæssige medievalg til hvilken monteringsløsning, der bedst lader sig gøre og holder længst.

Alle vores bannerløsninger er med udgangspunkt i alle former for efterbehandlingen, dvs. med løbegang top/bund, rundstok, metalringe, sejlringe, keder, kantforstærkninger, renskåret osv. Det er naturligvis noget vi vejledere om fra opgave til opgave. Vi kan printe op til 500 cm bred i et stykke på udvalgte printmedier f.eks. format 450 cm bred x 700 cm høj i et stykke.

Læs mere om Expressions produkter lige her

Eller kontakt Per eller Henrik for rådgivning på:

Per -> Tlf.: 20205880 eller send en mail på pra@expression.nu
Henrik -> Tlf.: 61653597 eller send en mail på hh@expression.nu

Team Expression ønsker alle en blindende god dag :)

 

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047