23948sdkhjf

Sanistål lancerer StockMaster Grid til skærende værktøjer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

Saniståls succesfulde StockMaster-familie bliver nu udvidet med en ny løsning, der er målrettet virksomheder i metalindustrien, som arbejder med skærende værktøjer.

StockMaster Grid passer fuldstændig ind i Saniståls ambition om gøre det nemmere for vores kunder at drive forretning.

”Vi har i Sanistål konstant fokus på at tilbyde nye koncepter, der skaber værdi for vores kunder. Derfor er jeg utrolig stolt af, at vi nu kan præsentere StockMaster Grid, som er skræddersyet til at hjælpe virksomheder, der bruger kostbare skærende værktøjer, med at optimere og automatisere deres kerneprocesser,” siger Dorte Trøjgaard, salgsdirektør for Koncepter og Support, og fortsætter:

”I Sanistål målretter vi alt, hvad vi gør, mod vores kunder, og vi vil fremover lancere masser af nye løsninger og services”.

StockMaster Grid fungerer perfekt
StockMaster Grid er en intelligent lagerløsning, som er udviklet i tæt samarbejde med en række af Saniståls kunder i metalindustrien. En af dem er HOSTA Industries, som for et halvt år siden fik opsat StockMaster Grid i sin produktion. Erfaringerne er utrolig gode ifølge direktør Christian Mosevang:

”Det fungerer perfekt. Vi bruger hundredvis af forskellige slags skærende værktøjer. Tidligere stod vi selv for at bestille varer hjem, når vi havde brugt det sidste. Det er sket flere gange, at vi har været nødt til at udskyde en planlagt produktion, fordi vi har manglet et bestemt stykke værktøj, vi ikke havde fået bestilt. Med StockMaster Grid undgår vi risiko for driftstop, fordi Sanistål sørger for, at vi aldrig igen kommer til at løbe tør for vigtigt værktøj”.

HOSTA Industries sparer nu tid og penge, som de i stedet kan bruge på deres kerneopgave.

”Vi skal ikke længere bruge tid på at bestille og påfylde varer, holde styr på lagerbeholdningen og udlevere værktøj til vores medarbejdere. Hele lagerstyringen inklusiv faktureringen kører helt automatisk,” siger Christian Mosevang.

Tre nye Grid-modeller
StockMaster Grid kommer i tre modeller. En vægmodel, en bordmodel og en gulvmodel, der indeholder masser af små rum i forskellige størrelser, som passer til at opbevare specialbor, platter og andre små skærende værktøjer.

”StockMaster Grid er ikke bare en værktøjsautomat. Det er en intelligent lagerløsning. Sanistål sørger for løbende genopfyldning, så automaten aldrig løber tør, og takket være StockMaster Grid har medarbejderne dermed altid adgang til det skærende værktøj, de skal bruge i produktionen,” afslutter Dorte Trøjgaard.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.078