23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Støjsvage kompressorer på lager hos Granzow A/S

Hos Granzow A/S er vi eksperter inden for kompressorer, og vi ved, at du nogle gange har brug for en kompressor med et lavt støjniveau. Husk at vi altid er lagerførende af originale reservedele og original JUN-AIR olie.

JUN-AIR gør sig gældende i et væld af scenarier, men er især noget værd at overveje, hvis du skal indkøbe en kompressor til  værksted, tandlægeklinik, laboratorie, restauranter eller bar. Her kommer det lave støjniveau og muligheden for en oliefri kompressor nemlig til sin gode ret.

Det får du med en JUN-AIR kompressor:
Kompressorer fra JUN-AIR er i udgangspunktet nogle af de mest støjsvage på markedet. Med et decibel-niveau på helt ned til 43 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener.

✅  Miljømæssig fordel: Energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad.
✅  Lav støjniveau
✅  Sikring af ren og tør luft
✅  Udryddelse af skadelige olie- og gaspartikler
✅ Nedsat risiko for bakterieudbrud
✅ Maksimal energibrug
✅ Plug-and-play løsning

 

Bestil JUN-AIR's

Bemærk! at du også kan få en kompressor fra JUN-AIR på abonnement til en fast lav pris per måned med service inkluderet i prisen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om JUN-AIRs kompressorer, så kan du klikke ind på vores hjemmeside, eller også kan du ringe til os på tlf 4320 2600, hvis du har brug for personlig rådgivning.

Hvis du er intereseret i at læse mere, så kan du hente JUN-AIRs datablade under hver JUN-AIR produkt her..

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047