23948sdkhjf

PBS plus er en robust tryktransmitter og switch i én sensor

| Medlemsnyhed | Indrykket af SICK A/S

PBS plus er en robust tryktransmitter som typisk bliver valgt, når man vil sikre en lang levetid i vandbehandlingsprocesser.

PBS plus anvendes mere og mere på pumpestationer og vandværker fordi den der har vist sit værd i forhold til aggressive miljøer med trykstød. Den fuldsvejste membran af rustfrit stål sikrer modstandsdygtighed over for korrosion, og sammen med adapterer designet til at modstå trykstød, opnås pålidelighed ved koblingsprocesser og trykmålingen.

Sensoren måler absolut tryk, relativt tryk og vakuum i måleområdet fra -1 til 1.000 bar. IO-link giver mulighed for at overvåge trykstød, sensortemperatur og andre nødvendige data til optimering af processtyring og vedligehold. Disse data kan potentielt indgå i overordnede systemer som SRO-anlæg. PBS Plus fås med to transistorudgange, skalerbar analog udgang (strøm/spænding), og IO-Link interface i alle versioner. Den indstilles via de tre taster og displayet eller med SICK Sopas software via IO-Link interface. Procesdata transmitteres som måleværdier i bar til en styring via IO-Link interface. Med diagnosemulighederne kan værdier for temperatur vises i °C, og minimum- og maksimumværdierne for temperatur og tryk kan overvåges. Huset kan drejes i to retninger, så displayet og det elektriske M12 stik kan justeres optimalt i alle montagesituationer. PBS plus har mange anvendelsesmuligheder med måleområder fra 0,4 bar til 1.000 bar (relativt tryk). Den arbejder også i områder med absolut tryk eller vakuum. 

Trykafbryderen PBS plus kommer med et utal af indstillingsmuligheder, der sænker antallet af nødvendige sensorvarianter i en produktion, hvilket derudover også reducerer eventuelle udgifter til lagerføring. Som eksempel kan nævnes den praktiske omkoblingsfunktion, hvor man på stedet kan definere på sensoren, om der udgives et PNP- eller et NPN-koblingssignal, eller om man ved det analoge signal ønsker en strøm- eller spændingsudgang.

PBS plus er  velegnet i forbindelse med håndtering af råvand, kalkpillesiloer, sandsiloer og doserings-, skyllevands- eller recirkulationspumper.

> Se alle PBS plus versionerne her

Har du spørgsmål så ring 4582 6400 eller skriv til os på: teknik@sick.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
SICK A/S

Bregnerød 133
3460 Birkerød
Danmark
SICK A/S

Send til en kollega

0.098