23948sdkhjf

Mød os på Agromek og se vores løsninger til biogas

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVK Danmark A/S

Du kan finde os i hal K på stand 8110

Biogas som bæredygtig energikilde er i rivende udvikling og forventes at få en fremtrædende rolle i omstillingen til grøn energi. AVK-gruppen har mange års erfaring med gas- og spildevandsapplikationer og har også leveret ventiler til adskillige biogasanlæg.

AVK International er certificeret i henhold til ISO 29001, som er olie- og gasindustriens kvalitetsstandard. Vores produktsortiment til biogas omfatter spadeventiler, skydeventiler, butterflyventiler, PE kugleventiler, kontraventiler, udluftningsventiler, koblinger og flangeadaptere.

Besøg os på Agromek – Nordeuropas største landbrugsmesse – fra den 29. november til 2. december i Herning og se vores løsninger til biogas. Du kan finde os på stand 8110.

Herunder kan du se et uddrag af cases fra biogasindustrien. Du kan læse flere cases på vores hjemmeside.

Landmænd leverer gylle til GrønGas Vrå i Nordjylland
GrønGas Vrå producerer biogas af husdyrgødning og vegetabilske restprodukter fra landbrug og fødevareindustrien. Anlægget behandler ca. 365.000 tons biomasse om året og leverer omkring 13 mio. kubikmeter biometan til naturgasnetværket.

Der er installeret 36 AVK spadeventiler på anlægget, hvoraf 30 er installeret i manifolden, hvorfra gødningen opsamles og transporteres gennem anlægget. Nogle ventiler er installeret udvendigt på tankene og benyttes til at transportere roer direkte ind i processen. Seks ventiler anvendes til at fylde og tømme anlæggets tre opvarmningsmoduler. Læs den fulde case her.

Organisk affald omdannes til biopulp på Gemidans forbehandlingsanlæg
Gemidan har udviklet Ecogi-teknologien til forbehandling af organisk affald som fx kildesorteret husaffald og kasseret, emballerede fødevarer fra erhvervskunder. Affaldet bliver omdannet til ren biopulp, som kan bruges i produktionen af biogas, og dermed sikrer teknologien miljøvenlig udnyttelse af affaldet.

På anlægget i Egedal er der to Ecogi-linjer, og der kan behandles 120.000 tons organisk affald om året. Alle processerne på anlægget er automatiserede, og operatøren kan overvåge anlægget og kontrollere processerne elektronisk.

Der er installeret AVK butterflyventiler og AVK spadeventiler i Gemidans Ecogi-anlæg, leveret af Vatech 2000. Læs den fulde case her.

Afgasning af gylle giver færre lugtgener, større gødningseffekt og lavere miljøpåvirkning
En nordjysk landmand, som driver en stor svinefarm og et biogasanlæg, har investeret 14 mio. kr. i et 20 km rørsystem til at transportere gylle fra ti lokale gårde til biogasanlægget og retur til markerne, hvor den afgassede gylle spredes ud. Biogasanlægget behandler op til 160.000 tons biomasse årligt. Rørsystemet betyder, at der vil være langt mindre transport med gyllevogne, og ved at etablere tanke og haner ude ved markerne skal der heller ikke køres frem og tilbage til opbevaringstanke på gårdene.

Der er installeret 26 AVK spadeventiler med LINAK aktuator på manifold mellem gårdene og biogasanlægget. Ventilerne skal sikre, at gyllen bliver transporteret til de rigtige steder, og fællesstyring af ventilerne sørger for, at de automatisk åbner og lukker på de rigtige tidspunkter, så der kan pumpes gylle både til og fra biogasanlægget. Ventilerne er leveret af Vatech 2000. Læs den fulde case her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVK Danmark A/S

Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
AVK Danmark A/S

Billeder & videoer

AVK spadeventiler installeret på Danmarks største rørsystem til gylleRørsystem til gylle med AVK-ventilerAVK spadeventiler installeret på Gemidans anlæg til forbehandling af organisk affaldAVK spadeventiler styrer flowet på forbehandlingsanlæg, hvor organisk affald omdannes til ren biopulp

Send til en kollega

0.234