23948sdkhjf

Au2mate bliver hovedaktionær i XI Controls

| Medlemsnyhed | Indrykket af Au2mate A/S

Au2mate har købt 51% af aktierne i den hollandske automationsvirksomhed XI Controls. Virksomheden vil skifte navn men vil forsætte uændret under samme ledelse.

Tirsdag den 23/11 2022 har Au2mate fået aktiemajoriteten i den hollandske automationsvirksomhed XI Controls som har base i Hengelo. 

Begge virksomheder har et stærkt fokus og solid erfaring med at levere løsninger af høj kvalitet inden for procesautomatisering og digitalisering. Ved at slå kræfterne sammen vil målindustrierne omfatte mejeri, bryggeri, fødevarer og drikkevarer, vandkultur, biovidenskab, lægemidler og forsyningsvirksomheder. Nøgleelementerne i de leverede løsninger er fokus på procesoptimering og minimering af spild, energiforbrug og CO2-fodaftryk.


Cristian Weersink, administrerende direktør i XI Controls, og Carsten G. Jensen, administrerende direktør i Au2mate, er begge begejstrede for perspektiverne og potentialet i at slå sig sammen. Den kombinerede ekspertise i de to virksomheder vil ikke blot styrke Au2mates position på det hollandske marked, men også åbne op for nye markeder og løsninger på verdensplan.

Læs hele pressemeddelelsen her: https://au2mate.com/au2mate-and-xi-controls/

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Au2mate A/S

Frichsvej 11
8600 Silkeborg
Danmark
Au2mate A/S

Send til en kollega

0.125