23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En præcis leveringsplan er guld værd

Det kan mærkes på bundlinjen, når en leveringsplan er helt rigtigt, for det sikrer forsyninger og gør arbejdet mere effektivt.

Der er meget, vi ikke selv er herre over.

Priserne på fragten fra Kina går op og ned. Det samme gælder udbyttet af høsten i Sydamerika og gas-raterne i Europa.

Men en ting vi helt selv kan bestemme er, hvor godt og præcist vi taler sammen. Og det kan også have en stor værdi på bundlinjen.

Samtalen skaber fælles værdi
Det gælder for eksempel for de leveringsplaner for ingredienser og emballage, som Procudan aftaler med sine kunder. Begge parter har nemlig glæde af at kunne tilpasse og reagere, når behov ændrer sig, og muligheder opstår.

Det er blandt andet den lære, Davy Rasmussen og Cecilie Hansen tager med sig, når deres praktiktid i Procudan slutter efter nytår.

De har nemlig haft til opgave at kontakte kunderne for at holde leveringsplanerne helt opdaterede.

- Vores rolle er at være proaktive i forhold til at følge op på vores kunders forecasts, så vi hele tiden afstemmer vores lager og er sikre på at kunne levere til tiden. Jo bedre det fungerer, jo bedre er det både for kunderne og for os, siger Cecilie Hansen, der læser til handelsøkonom på UCL i Vejle.

Vær på forkant og se muligheder
Kunderne har brug for stabile, pålidelige forsyninger. Det skal Procudan kunne levere, samtidig med at lageret skal også holdes helt opdateret efter kundernes ønsker.

- Hvis der opstår et nyt behov i forbindelse med en levering, så kan vi hurtigt se, hvad vi har på lager og finde en løsning for kunden. Det overblik vi har, kan vi bruge til at være på forkant og se muligheder, siger Davy Rasmussen, der som sin med-praktikant læser til handelsøkonom, dog på Erhvervsakademi Dania i Horsens.

Deres praktiktid er henlagt til Procudans bankende hjerte, nemlig Supply Service. Det er her alle de daglige kundevendte funktioner er samlet. Det vil blandt andet sige kundeservice, disponering, planlægning af logistik og koordinering af kunders aftræk fra lageret.

Det handler om at gøre hverdagen lettere for kunderne. Men i nogle tilfælde er perspektiverne større end det daglige og rækker langt ud i verden.

Læs mere om Cecilie og Davy

Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28293860
P nummer: 1010989430

Kontaktperson

TP
Troels Petersen
tpe@procudan.com

Send til en kollega

0.047