23948sdkhjf

Nyeste energiregner, som varme- eller kølemåler

| Medlemsnyhed | Indrykket af LØWENER Industri ApS

Denne nye serie er kendetegnet ved state-of-the-art multifunktionelle teknologier, er baseret på en brugervenligt modulkoncept og opfylder fuldt ud kundespecifikke behov til varmeforbrugsmåling.

Denne nye serie er kendetegnet ved state-of-the-art multifunktionelle teknologier, er baseret på en brugervenligt modulkoncept og opfylder fuldt ud kundespecifikke behov som forenklet systemintegration, tarif- og dataloggerfunktioner, universel dataoverførsel og forbindelse til systemprocessorer. BACnet og Modbus moduler er ofte efterspurgt.

Fordi designet af Supercal 5 sigter på en høj grad af fleksibilitet og samtidig holde fremtidige standarder i tankerne, er den ideel som varme- eller kølemåler samt kombineret varme/kølemåler. Her kan nogle specifikke kølevæsker som ethanol og glykoler programmeres for nøjagtig enthalpi.

Mange målermuligheder
Dens volumen input kan kombineres med mekanisk, magnetisk flow, ultralyd eller fluid oscillator flowsensorer. De ekstra pulsindgange muliggør tilslutning af varmt eller koldt vand, gas, olie og elektricitet meter.

Takket være dens omfattende udvalg af muligheder for datakommunikation, samt dens fleksibilitet til at indsamle og registrere dynamiske plandata, egner Supercal 5 sig også godt til applikationer i fjernvarmenetet og industriinstallationer.

Læs mere HER

For mere information kontakt:
Danilo Chiappini på mobil nr. 40643029 eller dc@loewener.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
LØWENER Industri ApS

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
LØWENER Industri ApS

Send til en kollega

0.078