23948sdkhjf

Gratis webinar om FDA tilbagekaldelser den 8. dec. 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Vores amerikanske kollegaer afholder et webinar om tilbagekaldelser ved eksport til USA. Webinaret afholdes den 8. december 2022 og er gratis.

Sad din forsendelse fast i tolden? Hvad gør du, når det uventede sker? Tilbageholdelser kan resultere i forsinkelser på markedet, øgede udgifter til lageropbevaring og frustrerede købere med ordrer, der ikke lever op til forventning og levering. Dette kan være dyrt i både omdømme og dollars. Deltag i Merieux NutriSciences webinar ved FDA Detention Expert, Annie Hughes, når vi tager et dybt dyk ned i FDA-tilbageholdelser.

 I dette webinar lærer du mere om, hvad der kan udløse en FDA-tilbageholdelse, hvilke brancher der påvirkes mest, hvad der kræves for at få dit produkt ud af tilbageholdelse, og hvordan vores eksperter arbejder med FDA for at hjælpe.

Webinaret er på engelsk og foregår den 8. December 2022

 Læringsmål:

Årsager til tilbageholdelse
Sådan får du dine produkter frigivet
Hvad skal du gøre, når dine produkter tilbageholdes
 

Du tilmelder dig webinaret på dette link:

 Direct link to the registration page with a full description and learning objectives: 

https://page.merieuxnutrisciences.com/get-off-the-redlist-your-guide-to-fda-detention?utm_campaign=Consultancy&utm_medium=email&_hsmi=233970068&_hsenc=p2ANqtz-8o4wUJPlNfXotgl_szNcQXQTCGUOPmCaCS5EdDUj_7R0Am2uYiX-MPVoI5URRMs3qRFAHwMc1zJ_uo6Wlz7mZ4tC1zOQ&utm_content=233970068&utm_source=hs_automation


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Agro Food Park 13
8200 Aarhus
Danmark
QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Send til en kollega

0.125