23948sdkhjf

Leverandør til det offentlige marked i Sverige

| Medlemsnyhed | Indrykket af Udenrigsministeriet - The Trade Council

Er du leverandør til det offentlige? Og er du interesseret i det offentlige marked i Sverige? Så deltag i dette gratis webinar.

Webinaret 'Offentlige indkøb i Sverige' finder sted den 1. februar 2023, kl. 09:00 - 10:30.

I løbet af denne online session får du indsigt i markedet for offentlige indkøb i Sverige inden for forskellige sektorer, herunder en oversigt over regler og rammeaftaler, hvor du kan finde offentlige udbud samt eksempler på tidligere udbud. Du får også mulighed for at høre om den danske virksomhed Dania Software's erfaring med den offentlige sektor i Sverige og deres rejse på det svenske marked.

Program
09:00 Velkomst – Nichlas Appelby Svendsen, Den danske Ambassade i Stockholm.

09:05 Den offentlige indkøbsproces i Sverige – Bel-Gloire Temo, Myndigheden for offentlige indkøb (Upphandlingsmyndigheten).

09:30 Sådan når du den offentlige kunde med Adda – Petra Hedén & Peter Norhstedt, Det Centrale Indkøbsorgan (Adda Inköpscentral AB).

09:55 Offentlige IT-rammeaftaler i Sverige – Anna Clara Wittgren & Sara Wedholm, Styrelsen for juridiske, finansielle og administrative tjenester/De nationale indkøbstjenester (Kammarkollegiet/Statens Inköpscentral).

10:20 Dania Softwares erfaring med det svenske offentlige marked – Lars Hintze Andersen/Henrik Dige Christensen, Dania Software.

Du kan tilmelde dig webinaret via dette link.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Send til en kollega

0.156