23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt samarbejde med Pinecone Automation

MULTIVAC har etableret et nyt samarbejde målrettet fødevareindustrien med den innovative robotvirksomhed Pinecone Automation fra Herning. Robotløsningerne er et perfekt supplement til MULTIVACs produktportefølje.

Pinecone har udviklet nogle spændende robotløsninger til fødevareindustrien, hvor en robotarm fx laver fine kagedekorationer, doserer tomatsovs på pizzaer eller håndterer underlægsplader til laksesider.

Nedbringer manuelt arbejde og madspild
”De skræddersyede automationsløsninger er målrettet en effektivisering af produktionslinjer og reduktion af ensidigt manuelt arbejde,” fortæller Sales Manager – Food Flemming A. Foldager fra MULTIVAC. ”Det er et stort ønske hos mange af vores kunder, som også kan have udfordringer med at få tilstrækkeligt med personale.”

Robotten tager ved lære af eksperterne. Eksempelvis kan en bagersvend ved hjælp af en såkaldt ”tracepen” let og enkelt programmere robotten ved blot at udføre arbejdsprocessen manuelt den første gang. Herefter kender robotten bevægelsen fra ”tracepennen” og kan selv gå i gang med at lave fx en flot kagedekoration – og fortsætte med identiske kopier i det ønskede antal.

En sidegevinst er et mindre madspild. Når bagersvenden har lavet en perfekt dekoration, kan robotten lave de næste mange uden, der går ingredienser til spilde.

Perfekt supplement
Det nye samarbejde med Pinecone Automation giver et godt supplement til MULTIVACs eksisterende produktportefølje. ”Vi ser frem til at komme ud til vores danske kunder inden for fx bageri, mejeri og kødproduktion og fortælle om mulighederne,” siger Flemming A. Foldager. ”Vi ønsker altid at være på forkant og komme med nye muligheder til vores kunder – og gerne med øget bæredygtigt indhold.”

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048