23948sdkhjf

Webinar til Global AGV - Førerløse Trucks

| Medlemsnyhed | Indrykket af Global AGV®

Mangler I hænder? Og flytter I paller fra A-B? Så er dette webinar noget for dig!

På tværs af brancher er det svært at finde og fastholde kvalificeret arbejdskraft. Og det bliver ikke nemmere, hvis arbejdsdagen består af mange timer med ensidigt og gentaget arbejde.  Derudover er der mangel på medarbejdere, som har de nødvendige licenser og kurser til arbejdet i forsyningskæden. Men når manglen på arbejdskraft banker på døren, kan automatisering give den nødvendige kapacitet til produktionen.

Flere og flere driftsledere søger derfor måder at allokere medarbejderne til de mere krævende og givende opgaver ved at overdrage ”ikke-værdiskabende” opgaver til automationsløsninger. Automatisering af monotone og repetitive opgaver – som fx simple palletransporter – kan frigøre værdifulde ressourcer og øge effektiviteten. På den måde bruges ressourcerne på den måde, som gavner virksomhedens mål bedst muligt.

 

Så derfor, vil vi på 20 min. med dette webinar vise dig, hvordan man kan installere en Global AGV, førerløs truck, på 2-3 dage, og som kan håndtere de palletransporter, der er i den interne logistik. 

Global AGV fra BILA løser rutineopgaver og eliminerer samtidig flaskehalse og produktionsstop, hvilket frigør værdifulde ressourcer til fx kvalitetssikring. Der er ydermere mange fordele ved at installere en AGV i din produktion. For det første kan den arbejde døgnet rundt og dermed sikre fortsat arbejdsflow om natten. Grundet deres høje præcision minimerer du også skader på gods og materiel. Førerløse trucks gør det muligt at behandle større mængder gods alt imens den sikrer effektivitet og et mere sikkert arbejdsmiljø for mennesker og varer.

En AGV er med andre ord en værdifuld tilføjelse til din værdikæde, som kan hjælpe med at øge konkurrenceevnen. Og Global AGV fra BILA har allerede hjulpet mange virksomheder med at forbedre kapaciteten.

Så vær med til webinar onsdag den 14. december kl. 09.00 - og her vil Christian og Kim give en indflyvning til, hvordan virksomheder i alle størrelser kan løse manglen på arbejdskraft ved at automatisere den interne logistik. 

Tilmeld dig her: https://my.demio.com/ref/FjvKnTFDzIGQ8Yjf 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Global AGV®

Industrivej 10
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Global AGV®

Send til en kollega

0.078