23948sdkhjf

Hvordan kan robotarme fremme produktionen af elektronik?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DIA-TECH

Den konstante udvikling inden for forbrugerelektronik – en teknologi som bliver mere og mere kompleks – medfører en række udfordringer for elektronikproducenterne.

Efterhånden som elektronikkomponenterne bliver mindre, lettere og mere delikate, kan der opstå forhindringer, når produktionslinjerne skal effektiviseres, og produktion af små mængder i et hurtigt tempo kræver høj nøjagtighed og pålidelighed. Disse faktorer har en væsentlig indflydelse på forbrugerelektronikmarkedets udvikling.

I 2021 nåede det globale forbrugerelektronikmarked 724,48 milliarder dollar, og det forventes at stige med en årlig hastighed på 5,1 %. For at gøre denne vækst mere effektiv er det nødvendigt at implementere den nyeste robotteknologi. 

Kollaborative robotter
De kollaborative robotter fra DOBOT kan afhjælpe mange af de førnævnte udfordringer og åbner døren for en bred vifte af anvendelsesmuligheder, bl.a. pick-and-place, samlebåndsarbejde, test og inspektion, dosering, limning m.m. I elektronikbranchen kan de udføre pick-and-place af komponenter, displayskærme, elektroniske tavler, kredsløb og andre elementer i elektronikfremstillingskæden. De kan også anvendes til f.eks. fleksibel og præcis coating af printkort, lime dem og endda udføre kvalitetskontrol.

Læs mere om mulighederne for at optimere produktionen med en cobot.

 

 

Har du spørgsmål, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@dia-tech.dk

E-mail: info@dia-tech.dk  | Ring: +45 3679 0005

Medlemsnyhed

Indrykket af
DIA-TECH

Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Danmark
DIA-TECH

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094