23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kollisionsfrit samarbejde mellem robot og menneske

Dobot SafeSkin antikollisionsteknologi forhindrer sammenstød mellem robot og menneske. Robothuden opfatter enhver interferens i en afstand af 15 cm og har en responstid på 0,01 sekunder.

Dobot CR er en serie af kollaborative robotter, der er designet til at arbejde sikkert sammen med og omkring mennesker. Robotarmene kan ydermere udstyres med SafeSkin-teknologi, som er en kollisionsforebyggende løsning, der bygger på kapacitiv nærhedsregistrering – kort fortalt en form for kapacitiv sensorhud.

Dobot SafeSkin er en eksklusiv kapacitiv sensorhud til kollaborative robotter, der opfatter enhver interferens i en afstand af 15 cm og med en responstid på 0,01 sekunder. Når et objekt eller menneske registreres enten undviger eller stopper robotarmen og genoptager automatisk driften, når objektet er væk.

SafeSkin understøtter to driftstilstande, hvis der er et objekt i den zone: Proximity Pause Mode eller Automatic Obstacle Avoidance Mode.

Proximity Pause Mode (Pause ved nærhedsregistrering af objekt): 
Når en genstand eller menneske bevæger sig ind i SafeSkins registreringsområde, vil robotarmen gå i pausetilstand. Når SafeSkin registrerer, at forhindringen er væk, genoptager robotten automatisk driften.

Automatic Obstacle Avoidance Mode (Automatisk forhindringsundvigelse):
Hvis et forstyrrende objekt bevæger sig ind i SafeSkins registreringsområde, vil robotten foretage en undvigelsesmanøvre på baggrund af en planlagt undvigelsesrute og kan således fortsætte driften.

SafeSkin sensorhud er fremstillet af blød, fleksibel og vedligeholdelsesfri silikone og dækker et stort areal af armen. SafeSkin opfatter straks interferens fra enhver vinkel og kan således både sikre sikkerhed for mennesker og en effektiv drift. Ved medium og lav hastighed kan kollisioner helt undgås, og under høj hastighed kan kollisioner reduceres med 90 %.

Læs mere om og se videoer af SafeSkin antikollision.

Har du spørgsmål, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@dia-tech.dk

Følg Dia-Tech på LinkedIn, så får du altid de seneste nyheder!

 

 

 

 

 

DIA-TECH
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310

Kontaktperson

ASH
Astrid S. Harkjær
ah@diatom.dk

Send til en kollega

0.078