23948sdkhjf

Amanda Seafoods har øget effektiviteten med 33%

| Medlemsnyhed | Indrykket af Data Intelligence

Ved at registrere stopårsager har fiskefabrikken øget effektiviteten med 33 procent.

Efter Amanda Seafoods har fået DIAP, har de kun brugt to dage på at producere den mængde, som før krævede tre dage – endda med samme bemanding. Som fabrikschefen siger, har det været nemt at komme i gang med DIAP – også selvom man ikke har den store tekniske snilde. Og resultaterne taler for sig selv.

– Før i tiden kørte vi tre dage med én ting. Nu er vi nede på at køre to dage, men vi laver det samme på to dage i stedet for tre dage. Med samme bemanding – det giver god mening, siger Henrik Plannthin, fabrikschef, Amanda Seafoods.

Når et nyt mål bliver nået, skal det fejres

For medarbejderne hos Amanda Seafoods er der gået sport i, at linjerne kører så effektivt som muligt. Efter de har fået digitaliseringsplatformnen DIAP, kan de på skærmen se, hvor godt det går lige nu. På iPads kan se notere årsagen til stop i produktionen, så de målrettet kan gå efter at fjerne fejl, der igen og igen stopper produktionen.

– Hver uge laver vi en rapport og tager den med på vores tavlemøder. Hvis medarbejderne har nogen indskud til det, tager vi det over til vores tekniske afdeling og siger: Prøv at høre her – de har nok en pointe i det, de kommer frem med her. Så lad os kigge på det, siger Henrik Plannthin. Da fabrikken i Frederikshavn begyndte at bruge DIAP, blev der lovet kage hver gang, produktionen kom op i næste gear.

– Det gjorde jo også, at folk syntes, det var sjovt, så vi har øget produktiviteten meget. Det er tæt på, at der er nødt til at være en klinisk diætist tilknyttet nogle gange, forklarer Henrik Plannthin med et glimt i øjet.

Nemt og ligetil for alle

For medarbejderne på den mere end 100 år gamle fiskefabrik har det været nemt at bruge DIAP i hverdagen.

– Vi har en del her, som ikke altid har arbejdet med it, og jeg har ikke hørt nogen sige, at det dér er svært. De synes, at det er til at gå til. Det er i realiteten bare at droppe det papir, som jeg ved, mange skriver på, og så gøre det digitalt i stedet for. Det fungerer meget bedre, og de skal ikke bruge tid på at samle op. Det er en god platform – det er til at komme til. Man behøver ikke den store tekniske snilde, slutter Henrik Plannthin.

Sådan kan du også få mere ud af din produktion med DIAP

DIAP er en komplet løsning, som du kan bruge til at opsamle, analysere og visualisere data fra din produktion.

www.dataintel.dk kan du læse mere om, hvordan du kan effektivisere din produktion med DIAP.

Du er altid velkommen til at kontakte Jens Rosenkilde på jre@dataintel.dk eller 5156 8671 for en uforpligtende snak om mulighederne eller en live demonstration af DIAP.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Data Intelligence

Kilde Allé 4
8722 Hedensted
Danmark
Data Intelligence

Send til en kollega

0.125