23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wila ansætter Felicity Plansky som Sales Manager i USA

Der er mange gode grunde til at gå opløftet ind i dette nye år. En af dem er Wilas vækstrejse det seneste år, og med ansættelsen af en medarbejder i USA håber Wila at styrke og udvide samarbejdet med både eksisterende og nye kunder.

Felicity Plansky er pr. 1. Januar 2023 ansat som Sales Manager i USA i en nyoprettet stilling.

Med Felicitys 28 års erfaring inden for membranteknologi er ambitionerne at fortsætte og styrke samarbejdet med eksisterende kunder og vinde nye markeder i USA.

"Jeg er spændt på at repræsentere Wila i USA. Jeg ser kæmpe muligheder for at vækste den eksisterende forretning, som Wila-teamet allerede har udviklet ved at levere førsteklasses kvalitetsprodukter til membranindustrien. Jeg ser frem til at finde nye branchesegmenter at vækste inden for samt udvide distributionen af Wila-produkter", fortæller Felicity Plansky.

 Passioneret, imødekommende og erfaren profil

Felicity bor i Hudson, Wisconsin i Upper Midwestern USA, og er vant til langdistance-arbejde, da hun kommer fra en stilling som Membrane Program Manager i England. Hun flyttede til USA i 1996 og kommer oprindeligt fra England, hvor hendes familie bor. Det er første gang, hun skal arbejde for en dansk virksomhed.

"Jeg er meget begejstret for at blive en del af en dansk virksomhed. For mig er danskerne kendetegnet ved en meget høj grad af tillid og integritet med en god arbejdsmoral samt et exceptionelt engagement i produktkvalitet. Da jeg selv er fra England, ser jeg virkelig frem til at arbejde med et europæisk team" fortæller Felicity Plansky.

Felicity Plansky beskriver sig selv med disse tre nøgleord: energisk, imødekommende og tilpasningsdygtig. Og med hendes mange år i branchen og store interesse for faget kan man roligt tilføje erfaren og passioneret.

"Jeg har arbejdet i membranfiltreringsindustrien i over 25 år i forskellige stillinger. Jeg startede min karriere i Storbritannien, hvor jeg arbejdede for en amerikansk OEM som membranprojektingeniør. Jeg blev udstationeret i USA af firmaet og efterfølgende fandt jeg beskæftigelse hos en membranproducent (Koch) og derefter hos en stor global kemikalieleverandør (Ecolab), hvor jeg styrede deres Ultrasil-membranproduktlinje. Inden, jeg blev en del af Wila, arbejdede jeg for et andet amerikansk-baseret kemikalieforsyningsfirma og har styret deres membranprogram i de seneste 9 år. Disse samlede erfaringer har gjort mig i stand til at udvikle et meget omfattende industrinetværk, ikke kun inden for mejeriindustrien, men også inden for æg-, plasma-, fødevare-, juice-, drikkevare- og bryggeriindustrien, hvor der er betydelige forretningsmæssige vækstmuligheder", fortæller hun.

 

Store ambitioner for det amerikanske marked

Steen Nordmark, CCO i Wila, er begejstret over at få Felicity ombord og er sikker på, at hun er det helt rette match for Wila.

"Som en del af globaliseringsudvidelsen af Wila, glæder det mig virkeligt, at Felicity Plansky er blevet ansat til at være ansvarlig for det amerikanske marked. Hun har mange års erfaring i membranmarkedet i USA og vil være ansvarlig for væksten på det amerikanske marked. Vi har i en del år været til stede på det amerikanske marked og ønsker at vækste denne del af forretningen yderligere, og jeg er overbevist om, at vi har fundet den rette person med det rette markedskendskab og netværk også i USA".

Felicity ser frem til at repræsentere en kvalitetsvirksomhed som Wila.

"Jeg kommer til at repræsentere produkter, der er i topklasse, og glæder mig til at få kollegaer hos Wila, der er nogle af de sødeste mennesker. De har en stærk vækstvision for Wila i USA, og jeg er virkelig glad for at være en del af denne".

Hun har store ambitioner med Wila i USA og er overbevist om, at der vil forme sig et rigtig godt samarbejde på tværs af kontinenter og tidszoner.

"Jeg føler, at der vil være store fordele ved, at Wila har en tilstedeværelse i USA i forhold til salg. For eksisterende kunder er der bekvemmeligheden ved at undgå tidsforskellen på 6-9 timer, men også ved have kontakt med en person, de kender, respekterer og stoler på"

"Jeg tror på, at vi kan bygge videre på og vækste den nuværende forretning med disse kunder og se fremtidige muligheder med nye OEM’er inden for mejeri- og fødevaresegmenterne, men også inden for de farmaceutiske- og andre industrisegmenter, der benytter membranfiltrering"

Wila A/S
Mads Clausens Vej 14
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27230350
P nummer: 1004904522

Kontaktperson

MFA
Mette-Katrine Francke Andersen
Marketing Coordinator
mette-katrine@wila.dk

Send til en kollega

0.048