23948sdkhjf

Rejsen fra praktikant til marketingskoordinator

| Medlemsnyhed | Indrykket af Daniit A/S

33-årig Doris Petersen læste til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Sydvest i Sønderborg.

I slutningen af november 2021, henvendte Doris sig til salgsdirektør Søren Lassen i håb om, at kunne få en praktikplads i forbindelse med hendes uddannelse.

En gylden mulighed
Det var en gylden mulighed for Doris at kunne afprøve teori i praksis, og for Daniit en mulighed for at få mere fokus på markedsføring i virksomheden.

”De første par dage var lidt overvældende, havde jeg mon taget munden for fuld?” fortæller Doris og uddyber, at Daniit´s produkter varer meget tekniske og komplicerede. Kollegaerne var meget behjælpelige med at forklare de meget tekniske detaljer, og derved fik jeg hurtig en forståelse for produkterne.

Hvorimod forståelsen af målgrupperne derved kundesegmenterne relativt nemt, da jeg kommer fra en stilling hos Landbrugsstyrelsen der hjalp mig.

”Doris´ gåpåmod, tilgang og faglig kunnen, gav os et markant løft på marketing, og så passer Doris rigtig godt ind i virksomheden. Derfor var det naturligt at fortsætte med Doris som studentermedhjælper, og sidenhen som fastansat marketingskoordinator” udtaler salgsdirektør Søren Lassen

Fakta
Alsisk automationsvirksomhed etableret i 1968, der udvikler projektbaserede el-
tavler samt avancerede styrings- og automationsløsninger til bla. foderstofindustrien,
akvakulturindustrien og asfaltværker.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Daniit A/S

Jyllandsgade 42
6400 Sønderborg
Danmark
Daniit A/S

Send til en kollega

0.081