23948sdkhjf

NORD Gear modtager bæredygtighedscertifikat fra EcoVadis

| Medlemsnyhed | Indrykket af NORD Gear Danmark A/S

NORD modtog bæredygtighedscertifikatet i sølv fra rating-instituttet EcoVadis.

I 2022 blev NORD DRIVESYSTEMS bedømt af rating-instituttet EcoVadis og tildelt bæredygtighedscertifikatet i sølv. I den samlede ranking ligger det nordtyske selskab blandt de øverste seks procent af de EcoVadis bedømte producenter i branchen.

 “Vi er meget stolte over at have modtaget certifikatet”, forklarer Jörg Niermann, marketingchef i NORD DRIVESYSTEMS. “Det viser helt klart, at vores bæredygtighedsstrategi virker.” Virksomheden opnåede 65 af 100 point og befinder sig dermed i 89. percentil, hvilket er klart bedre end gennemsnittet af virksomheder i denne branche. Producenten af drevteknik befinder sig i den øverste procent blandt de vurderede virksomheder, når det gælder miljø, og i de øverste elleve procent, når det gælder bæredygtigt indkøb.

Samklang mellem økonomisk effektivitet og bæredygtighed
NORD DRIVESYSTEMS sigter mod at forene økonomisk effektivitet og bæredygtighed – både globalt og lokalt på hovedkvarteret. Ud over innovation og energieffektivitet tager virksomheden med sine CSR-tiltag også socialt ansvar over for sine globalt aktive medarbejdere, kunder, leverandører og partnere. “Vores virksomhedspolitik danner fundamentet for vores aktiviteter”, siger Niermann. ”Vi agerer med integritet og påtager os ansvar for miljøet.” Virksomhedens bæredygtighedsstrategi omfatter ikke bare en hensynsfuld og ressourcebesparende tilgang til naturen, men også udviklingen og fremstillingen af energieffektive drevsystemer og løsninger til miljømæssigt relevante brancher, såsom vindenergi og spildevandsanlæg, genbrugs- og biogasanlæg eller store transportsystemer, hvor brugen af produkter fra NORD bidrager til betydelige energibesparelser.

Vil du vide mere om EcoVadis og bæredygtighedscertifikatet?

Læs mere her:
https://ecovadis.com/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NORD Gear Danmark A/S

Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Danmark
NORD Gear Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078