23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stort udvalg af kompressorer hos Granzow

Med industrielle produkter i topkvalitet kan du både undgå besværet og mindske omkostningerne ved lækager, reparation, tab af drift ved fejl m.m. 

Ofte er en kompressor en helt essentiel del af det produktions- eller driftssystem, den indgår i. Det samme gælder for mindre trykluftelementer. Derfor er der altid høje krav og forventninger til pålideligheden.

Vores ekspertviden sikrer dig nemlig produkter, der kører så omkostningsfrit, som det er muligt. Derudover tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler, så du er sikker på, at dit udstyr altid opretholder driften.

Vi forhandler et stort udvalg af forskellige kompressorer. Både store kompressorer og små kompressorer.
Afhængig af dit behov kan du hos os finde:

Alle vores produkter er af god kvalitet, slidstærke og giver høj stabilitet. Vi leverer alt fra de helt små løsninger til det lokale maskinværksted og op til størrelsesordenen af hospitaler. Med pålidelige kompressorelementer til industrielt brug kan mange fejl og nedbrud undgås.
Det er ikke alt vi har på hjemmesiden. Derfor er du velkommen til at ringe ind og få en uforpligtende snak med en ekspert på området.

Se vores store udvalg af kompressorer her

Vi leverer løsninger og udstyr til en lang række danske virksomheder, og hos os kan du finde kompressorprodukter fra brancheanerkendte producenter som CompAir, BOGE, JUN-AIR og Parker. 

Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om trykluft og kompressorer.
 Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder.

Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047