23948sdkhjf

Klimakonference samler virksomheder og forskere

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Fødevareinstituttet

International tværgående konference for virksomheder og forskere skal finde effektive klimaløsninger til reduktion af landbrugets CO2-aftryk i maj 2023 i København.

Verden står over for enorme udfordringer: Klimaudfordringerne kræver store reduktioner i landbrugets CO2-aftryk samtidig med, at der er behov for øget fødevareproduktion til verdens voksende befolkning.

I Danmark er vi forpligtet til at være med til at drive udviklingen og føre an i deling og implementering af viden fra videnskab og forskning til praksis.

Den internationale klimakonference Agri-Food & Climate Circle 2023 samler agro-fødevareforskning og industri i jagten på løsninger, som kan bidrage til at nå målene om at reducere klimaaftrykket i agro-fødevaresektoren.

Konferencen er arrangeret af SEGES Innovation i samarbejde med førende danske universiteter og virksomheder fra agro-fødevareindustrien herunder DTU Fødevareinstituttet.

Konferencen finder sted den 10.-11. maj i København. 

Udveksling af nye grønne ideer
Frem til 31. januar 2023 kan alle bidrage til konferencen ved at indsende en ny grøn idé, der matcher de syv emner på konferencen. Nye ideer kan være nye produkter, nye forskningsresultater eller nye innovative ideer med relevans for virksomheder eller myndigheder. De bedste bidrag accepteres til programmet og markedspladsen for grønne ideer.

Indstil en grøn ide
 
Programmet er under udarbejdelse
Det to-dages konferenceprogram kombinerer oplæg, paneldiskussioner og debatter indenfor emnerne: cirkularitet & ressourceoptimering, forbrugernes indflydelse på den grønne omstilling, bæredygtig arealanvendelse, bæredygtig husdyrproduktion, perspektiver på plantebaseret protein i fødevarer og bioteknologi som alternativ proteinkilde.

Læs mere og tilmeld dig her
Læs mere om konferencen på www.agrifoodcircle.com

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Fødevareinstituttet

Kemitorvet
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby
Danmark
DTU Fødevareinstituttet

Send til en kollega

0.078