23948sdkhjf

Dagslys i maskinrummet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Murrelektronik ApS

Ved brug af Murrelektroniks Modlight maskinbelysning har Ditlev Burke trukket dagslys helt ind i maskinen.

I byen Asnæs i Danmark finder du en af verdens tre største savfabrikker. Ditlev Burke er en Dansk ejet virksomhed, som er en af verdens største producenter af kvalitets save. Produkterne sælges over hele verden under navnet IRWIN / JACK.

Produktionen foregår på højt specialiseret udstyr i Asnæs. Savene produceres til et hvert formål inden for træbearbejdning: lige fra allround saven til den fintandede listesav og den grovtandede betonsav.

Hos Murrelektronik er vi derfor stolte af at kunne være blandt leverandørerne til denne topklassevirksomhed. Ditlev Burke køber en lang række produkter hos Murrelektronik, heriblandt ”Modlight Illumix Xtreme Line” – Højkvalitet maskinbelysning til ekstreme omgivelser.

”Vi har valgt at gå med Murrelektroniks løsninger for at få lyset tættere på produkterne for bedre belysning”, udtaler Jakob Vedsmand, Automatic Control Engineer, Ditlev Burke.

Før Ditlev Burke købte Modlight hos Murrelektronik, brugte virksomheden almindelige projektørlamper, men materialet herpå kunne ikke holde til det rå miljø som lamperne sidder i. Lampen sidder i firmaets slibemaskine, til tider blot en halv meter fra vand, snavs og olie. Her er derfor behov slidstærkt udstyr.

”Det lyser godt og M12 stikket gjorde installationen nem og hurtig”
- Jakob Vedsmand, Automatic Control Engineer, Ditlev Burke 

"Hos Murrelektronik har vi fået den support og vejledning vi har brug for. Det brede sortiment betyder, at vi kan købe mange af vores vare hos Murrelektronik, hvilket gør alt enklere for os. Vi er rigtig godt tilfredse med vores ”Modlight Illumix Xtreme”. Det lyser godt og M12 stikket gjorde installationen nem og hurtig fortæller" Jakob Vedsmand, Automatic Control Engineer, Ditlev Burke. 

Modlight XTREME maskinbelysning med M12 tilslutning er lavet til krævende industrielle miljøer. Den er robust og giver fremragende belysning, der reelt svarer til dagslyskvalitet. Murrelektronik tilbyder en innovativ tilslutningsteknologi til Modlight XTREME. Tilslutning med integreret omvendt polaritetsbeskyttelse sikrer enkel, sikker og omkostningseffektiv forbindelse.

Vil du vide mere om Murrelektroniks Modlight XTREME? Eller andre lyskilder der kan bruges i jeres produktion? Læs mere HER eller ring til os til en uforpligtende snak!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Murrelektronik ApS

Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Danmark
Murrelektronik ApS

Send til en kollega

0.094