23948sdkhjf

De bedste gummiprodukter kommer fra Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi er garant for korte leveringstider og stor fleksibilitet – også ved specialproduktioner

Vi tilbyder produktion i teknisk gummi lige fra simple gummipakninger til komplekse specialløsninger – baseret på mere end 70 års erfaring i branchen.

Vores produktionsfaciliteter i Ballerup gør det muligt at hjælpe vores kunder allerede i udviklingsfasen, hvor der er behov for at teste forskellige varianter af et nyt produkt. Vi kan hurtigt fremstille udfaldsprøver i forskellige gummityper og hårdheder.

Til første produktion fremstilles en form, som er kundernes ejendom og som typisk opbevares hos os til fremadrettet støbning, men som til enhver tid kan afhentes af kunden.

Når denne form er udviklet kan vi fremadrettet producere efter kundens behov. Som standard tilbyder vi en leveringstid på 2-3 uger.

Kontakt os gerne på telefon 44669830 eller email os på info@gravlund.dk og hør mere om mulighederne. Læs også gerne mere om os på www.gravlund.dk.

Følg os også på LinkedIn, hvor vi deler inspiration og viden om gummimaterialets mange muligheder.

Om Gravlund Industrigummi:

Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. 
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018. 
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.093