23948sdkhjf

Logistiksystem til insektfabrik går ind i sidste fase

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sealing System A/S

I 2023 åbner Enorm Biofactory dørene til Skandinaviens første kommercielle insektfabrik. Sealing System har været en del af projektet i udviklings- og designfasen til et transport- og logistiksystem.

Vi har tidligere skrevet om samarbejdet med ENORM Biofactory. Det er et spændende projekt, hvor der udvikles en intern logostikløsning til kommerciel insektproduktion. Et ambitiøst projekt indenfor et nyt og bæredygtigt forretningsområde.

I år forventes Enorm Biofactory at åbne dørene til insektfabrikken, der skal producere 100 tons larver om dagen, svarende til 11.000 tons insektprotein om året.

Sealing System har gennem de sidste fire år været med i udviklings- og designfasen og skal levere logistiksystemet til det 24.000 kvadratmeter store anlæg. Anlægget bliver Nordens største insektfabrik, og produktionen vil tilføre en alternativ proteinkilde til foder i den grønne omstilling af landbruget.

Sealing System har fået vigtig erfaring og viden gennem udviklingsarbejdet med pilotfabrikken, som danner grundlaget for implementeringen af systemet i stor skala.

Enorm bliver den første insektfabrik i verden, som er fuldautomatisk.

Læs mere om samarbejdet med Enorm Biofactory i vores casestory her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sealing System A/S

Hedemarken 1
7200 Grindsted
Danmark
Sealing System A/S

Billeder & videoer

Logistiksystem til insektproduktion hos Enorm BiofactoryBlack Soldier fluer

Send til en kollega

0.109